Menü
Ági vagyok BLOG

 2018-01-24

Szervezzük együtt az esküvőd a Hegyvidéken!

Szervezzük együtt az esküvőd a Hegyvidéken!

Az esküvő szinte mindenki számára élete egyik legemlékezetesebb napjának számít, mi pedig most szeretnénk nektek segíteni a nagy munkával és anyagi ráfordítással járó előkészületek megkönnyítésében!

Biztosan ti is tapasztaltátok már, hogy a Hegyvidék tele van szebbnél szebb helyekkel, és ez igaz akkor is, ha éppen a boldogító igen kimondásához keres megfelelő helyszínt a jegyespár.

Az esküvő előkészítése persze nem merül ki a helyszín kiválasztásában, de nagyban befolyásolhatja a ceremónia dátumát, a meghívottak számát, az esküvői dekorációt, és ezeken a részleteken keresztül az egész ceremónia hangulatát. Tehát mondhatjuk, hogy ha már megvan a házasság szándéka, akkor a következő lépés a helyszín megkeresése.

Ebben szeretnénk most nektek segítséget nyújtani!

Ha igazak rátok az alábbiak:
nos, akkor már csak annyi dolgotok van, hogy megírjátok nekem az elérhetőségeteket, valamint néhány mondatot bemutatkozásul magatokról az info@hegyvidekkartya.hu e-mail címre, és csatoltok egy fényképet, amin már jegyespárként szerepeltek.* Az e-mail tárgya legyen az, hogy: „Esküvőnk lesz”
 
* A jelentkezéssel kapcsolatos adatszolgáltatás önkéntes. Azok, akik a jelentkeznek, tudomásul veszik és kifejezetten hozzájárulnak ahhoz, hogy a jelentkezés kiírója, mint adatkezelő és adatfeldolgozó a megadott személyes adataikat a jelentkezéssel összefüggésben, a kiválasztásig kapcsolattartás és adminisztráció céljából kezelje, illetve feldolgozza.

Amit mi cserében biztosítunk:
 
A jelentkezéseket 2018. február 4. éjfélig várom, és egy héten belül minden jelentkezővel felveszem majd a kapcsolatot.

Üdv,

Ajánló