Menü
Aktuális
Hegyvidéki Történetek
Ági vagyok BLOG
Ajánló
Egészség
Gasztro
Zöld környezet
Nagyvilág

 2017-03-01

Hozd ki magadból a maximumot! 1. rész

Hozd ki magadból a maximumot! 1. rész

Mikor merült fel bennem, hogy elmenjek egy „stylist”-hoz?

Amikor régebbi fotókat nézegettem, volt olyan kép, amelyiken lévő ruha, smink, haj és kiegészítő kombinációt ma is szívesen viszontláttam, és olyan is volt, ami láttán felszaladt a szemöldököm. Szinte nem is én voltam a képeken.

Elkezdtem gondolkozni, mitől más a két kép, hiszen mindkettőn én vagyok. Aztán megláttam egy cikket, amiben egy orosz nemzetiségű stílustanácsadó kapott szabad kezet, és az általa javasolt, illetve kivitelezett átalakítás után minden esetben egy sokkal harmonikusabb megjelenés lett az eredmény. Sok esetben, és most nem túlzok, egy új ember lett az alanyokból.

Nem mondanám, hogy elégedetlen vagyok a megjelenésemmel, de úgy gondolom, egy hozzáértő tanácsadó segítségével sokkal többet tudnék kihozni magamból.


Most már csak annyi volt a dolgom, hogy megtaláljam azt a bizonyos hozzáértő tanácsadót…

Először megkérdeztem néhány ismerősömet, tudnak-e ajánlani valakit, de senki sem tudott saját tapasztalatok alapján, őszinte lelkesedéssel javaslatot adni, így szétnéztem, kik kommunikálnak a közösségi médiában.

A „stylist”, „stílustanácsadó” keresőszavakra kapott találatok közt a Yurkov Szalon rögtön megragadta a figyelmemet. Megnéztem a weboldalukat, a facebook oldalukat, elolvastam a róluk szóló véleményeket, és egyre jobban erősödött bennem az érzés, hogy megtaláltam amit kerestem! Amikor a tájékozódás után az is kiderült, itt vannak nem messze a második kerületben, ráadásul Hegyvidék kártya elfogadóhelyként még kedvezményt is kapok a tanácsadás árából, már semmi kétségem nem volt, afelől, hogy a Yurkov Szalonba fogok menni!

Írtam egy e-mailt a megadott címre, amiben elmondtam, hogy szeretném megkérdezni egy szakértő véleményét, mik azok a dolgok, amiket már most is jól csinálok, és mi az, amiben változtatnom kellene a külsőmön. Azt is elmondtam, hogy alapvetően „jól érzem magam a bőrömben”, de mint talán a velem egykorúak nagy része, én is szeretnék úgy fiatalos és divatos lenni, hogy nem csinálok bohócot magamból.

Hamarosan választ is kaptam Kovács Orsolyától, a cég tulajdonosától, aki nagyon kedves volt, össze is tegeződtünk. Mivel Orsolya éppen Kaliforniában dolgozott (egy amerikai cégnél tartott csoportos stílus tréninget), február elejére tudtunk időpontot egyeztetni egy személyes találkozóra.


A személyes találkozás

A megbeszélt találkozón mind Orsolya, mind pedig két kolléganője nagyon stílusosan voltak felöltözve. Maga a szalon egyszerű, praktikusan berendezett, és az egész kellemes légkört árasztott.
Elmondtam, én mit szeretnék elérni a tanácsadással, ők pedig egy személyes konzultációt javasoltak, ahol megmutatják, hogy milyen színek állnak a legjobban, a meleg vagy inkább a hideg színtónusok illenek hozzám. Ezen kívül, azt is megmutatják, a testalkatom melyik részét érdemes kiemelni, melyik szabásvonal, milyen kiegészítők, és milyen stílus illik a leginkább hozzám.


Ahogy Orsolya mondta:

"A YURKOV Stílustanácsadók más szemmel néznek téged, mint bárki más. Mi tudjuk, hogy a láthatatlan részed mindig a láthatón keresztül nyilvánul meg. Mi téged látunk, a láthatatlan részed, és segítünk neked azt hitelesen, önazonosan még láthatóbbá tenni. Tudjuk, hogy ha a stílusodat erősítjük, azzal a személyes erődet növeljük. Mi nem a testedet, hanem téged öltöztetünk, így tud a TE stílusod valóban téged szolgálni."

Mivel nekem az a feladatom, hogy nektek segítsek jobban megismerni a HEGYVIDÉK kártya elfogadóhelyeket, egy következő blog bejegyzésben erről a tanácsadásról részletesen be fogok számolni. Sőt, nem csak itt a blogon, hanem a Hegyvidék Televízióban is, márciusban, szombatonként, a Budai Hiradó után, 19:20-kor jelentkező Hegylakó Életmód Magazinban!

Ha nem akarsz lemaradni a következő részről,
kövesd a HEGYVIDÉK Kártya facebook oldalát:  


Vagy kövess engem Instagrammon:

Ajánló
Ajánló
Miért lett fióka a Fióka?

Miért lett fióka a Fióka?

A Városmajor az egyik kedvenc helyem a kerületben, és akár télen, akár nyáron egy kiadós...

Karácsonyi csokibonbon készítő foglalkozás

Karácsonyi csokibonbon készítő foglalkozás

Akik ismernek, azok tudják, hogy a kávé mellett a csokoládé is a nagy kedvenceim közé...

A legjobb karácsonyi ajándék kultúrakedvelőknek!

A legjobb karácsonyi ajándék kultúrakedvelőknek!

Én már megnéztem a jövő nyári műsorokat, és azt kell, hogy mondjam, sok olyan program...