Menü
Aktuális
Hegyvidéki Történetek
Ági vagyok BLOG
Ajánló
Egészség
Gasztro
Zöld környezet
Nagyvilág

 2020-12-03

Szerelmek, titkok és hazugságok – női írók izgalmas könyvei

Szerelmek, titkok és hazugságok – női írók izgalmas könyvei

Karácsonykor remélhetőleg mindenkinek jut ideje a pihenésre és a nyugalomra. A hölgyek számára olyan olvasmányokat válogattunk össze, amelyek kellemes kikapcsolódást jelenthetnek az év végén. Ellátogatunk luxusszállodákba, romantikus tengerpartokra, komor kisvárosokba és lélegzetelállító kastélyokba, de azt is megtudhatjuk, mit tehetünk a fiatalos és vonzó külsőnk megtartása érdekében.


Rachel Winters angol író nagyon jól ismeri a filmstúdiók különös világát. Azzal is tisztában van, hogy az alkotói válság mennyire megnehezítheti egy érzékeny ember életét. A Szerelem sokadik látásra című, kellemes szórakozást nyújtó regényének főhőse, Evie imádja a munkáját. Csillogás és villogás, pezsgőzés és látszólagos fényűzés az élete, mivel egy olyan ügynökségnek dolgozik, amely közreműködik a sztárokat felvonultató amerikai szuperfilmek gyártásában. 

Evie azonban hatalmas pofont kap a sorstól. Közlik vele, hogy kirúgják, ha nem tudja rávenni az ügynökség legfontosabb ügyfelét egy romantikus vígjáték forgatókönyvének befejezésére. Csakhogy a tehetséges Ezra fájdalmas alkotói válságban van. Hazugságnak tartja a filmek rózsaszínű világát, és úgy véli, egyetlen nő sem lehet úgy szerelmes, mint az érzelgős történetekben.

Evie-re nehéz feladat vár. Be kell bizonyítania, hogy igenis létezik mesés szerelem. Kettőjük furcsa küzdelme rengeteg mulatságot és szívhez szóló kalandot eredményez.
 
Tévhitek és igazságok a bőrről

Johanna Gillbro svéd szerző nagyon fontosnak tartja, hogy a nőknek jó legyen a viszonya a saját testükkel. A Bőrünk egészsége című könyve részletesen bemutatja a leggyakoribb tévhiteket és a legfontosabb igazságokat.

Napjainkban szünet nélkül zúdulnak ránk a reklámok: a hölgyeket arról próbálják meggyőzni a nagy cégek, hogy a legkülönfélébb kozmetikai termékeket vásárolják meg maguknak. Nagy a csábítás, hiszen ki ne szeretne mindig fiatalnak, üdének és vonzónak látszani?

Az állítólagos csodaszerek hatása azonban nem mindig az, amit ígértek nekünk. Johanna Gillbro kézen fogja az olvasót, hogy újra felfedezhesse a saját bőrét.

Munkája a legkorszerűbb tudományos kutatások eredményeire támaszkodik, segít abban, hogy a bőrünk egészségesebb legyen, és megmutatja, hogy megfelelően táplálkozva, egészséges életmódot élve hogyan őrizhetjük meg üdeségünket és bőrünk szépségét. 
 
Romantikus szerelem

Sabrina Jeffries amerikai író a romantikus regények nagymestere. Új könyve, A szerelmes vikomt főszereplőjét, a jóképű és férfias Dominicket kiforgatják az örökségéből. A férfi ettől romba dől, mert úgy érzi, hogy nem tud megfelelő életet nyújtani a szerelmének. Esélyt akar adni a szép Jane-nek, hogy egy másik gazdag férfi oldalán élhessen jómódú úrinőként. A lány azonban hallani sem akar a jegyességük felbontásáról. Dominick ekkor úgy megsérti, hogy Jane elhagyja. A terve beválik, bár közben majdnem megszakad a szíve.

A két egykori szerelmes tizenkét évvel később ismét találkozik. Gyanús körülmények között eltűnik ugyanis Jane unokatestvére, Nancy, akit Dominick bátyja vett feleségül. Jane az egykori vőlegényétől kér segítséget, hogy megtalálják Nancyt.

A férfi vonakodva vállalja el a feladatot, mert attól fél, hogy egykori jegyese közelében ismét fellángol benne a csakis szenvedést ígérő szerelem tüze. Ezt a könyvet a romantikus történetek kedvelőinek ajánljuk.
 
Titkok és hazugságok

Elizabeth Kay angol író számos izgalmas és gyakran hátborzongató regénnyel lepte már meg az olvasóit. A nagy sikerű Hét hazugság című története nemrég e-könyv formátumban is megjelent. A két főszereplő, Jane és Marnie gyermekkoruk óta a legjobb barátnők. Remekül kijönnek egymással, és semmit sem titkolnak el a másik elől. Még a legféltettebb titkokat is ismerik. A barátságukat azonban komoly próbára állítja a szerelem.

Marnie-nak egy gazdag, de álszent férfi udvarol. Jane szívből gyűlöli ezt az alakot, de nem akar a legjobb barátnője boldogságának útjába állni. Éppen ezért fájó szívvel hazudik, amikor Marnie megkérdezi tőle, hogy mit gondol leendő férjéről. Az első hazugságot jó pár másik követi. Mindennek nagy ára van, amit nem biztos, hogy a bűnösök fizetnek meg. A két nő erre akkor döbben rá, amikor holtan találják Marnie férjét. Vajon sikerül kikerülniük a hazugságok labirintusából? Mennyire erős a barátságuk? Az izgalmas könyv számos váratlan fordulatot tartogat, és jól megmutatja, hogyan változhat meg a barátság, miközben egy nő felnő. 
 
Egy halott, négy gyilkos

Gina LaManna amerikai író izgalmas és igencsak meglepő fordulatokkal teli nyomozásra invitálja az olvasót. Az Apró bűneinkben lelkes vendégek várják, hogy kezdetét vegye az év legfontosabb esküvője. A luxushotelbe megérkezik három egykori főiskolás barátnő és negyedik társuk, az immár ötödik férjét fogyasztó Lulu. Minden nagyon jól megy, egészen addig, amíg sor nem kerül az esküvő próbavacsorájára. Akkor ugyanis egy holttestre bukkannak!

Mivel egyértelműen gyilkosság történt, a rendőrség nyomozni kezd. Amikor kihallgatják a négy okos, szórakoztató, de igencsak megkeseredett barátnőt, azok egymástól függetlenül mind magukra vállalják a gyilkosságot. Azt állítják, hogy egyedül követték el a tettet.

Nehéz feladat vár a nyomozókra, mert nyilvánvaló, hogy a négy barátnő hazudik. Mi lehet erre az okuk? Milyen kis bűnök rejtőznek a múltjukban, ami miatt erre a kétségbeesett lépésre szánták el magukat? Az izgalmas olvasmány kellemes meglepetést tartogat azoknak, akik szeretik a lélektanilag megalapozott, szokatlan bűnügyi történeteket.

Ajánló
Ajánló
A tökéletesen sima bőr titka

A tökéletesen sima bőr titka

A lézeres kezelések jó szolgálatot tesznek a szépségápolás területén. Így például a világ első...

Ragyogjunk télen is! Bőrápolás a fagyos napokon

Ragyogjunk télen is! Bőrápolás a fagyos napokon

A téli időszakban a kipirosodó, száraz és viszkető bőr sokaknak gondot okoz, de a kellemetlen...

Szilveszter éjjel

Szilveszter éjjel

Az év utolsó napján, szilveszter éjjelén nem egyszerű hazajutni, ezért szétnéztünk, hogy itt a...