Menü
Aktuális
Hegyvidéki Történetek
Ági vagyok BLOG
Ajánló
Egészség
Gasztro
Zöld környezet
Nagyvilág

 2021-02-26

Fogyás segítséggel

Fogyás segítséggel

Bármennyire hideg volt is a tél, február végén már eszünkbe jut, mi lesz, ha lekerül rólunk a nagykabát, és a lengébb öltözékünk megmutatja majd a mínuszokban felszedett pluszkilókat. Szívesen ledobnánk ezeket is, akár a kabátunkat, egyetlen mozdulattal. De vajon hogyan fogyhatunk könnyedén?


Akármennyire is szeretnénk karcsúak lenni, ha a diéta szó felsejlik előttünk, inkább a szenvedés jut eszünkbe, nem pedig az öröm. Mindannyiunk álma, hogy kínlódás nélkül, lehetőleg gyorsan szabaduljunk meg attól a súlyfeleslegtől, amit a téli hónapok bőségesebb evészete-ivászata, az ünnepek dőzsölése vagy a bezártság miatt stresszevés rakott ránk. 

A mindennapokban azonban nem tudunk olyan önfegyelmet gyakorolni, és annyira figyelni a fogyáshoz szükséges részletekre táplálkozásunkkal kapcsolatban, amennyire a látványos eredményekhez szükségünk lenne. 

Az is előfordul, hogy nagy lendülettel belevetjük magunkat a szigorú diétázásba, aztán néhány nap elteltével elég egy feszültebb szituáció, egy kicsit borúsabb hangulat, és újra az evésbe, nassolásba menekülünk. A sikertelenség aztán kedvünket szegi, és végképp kudarcra ítéli nagyszabású fogyási terveinket.
 
Keressünk fogódzókat!

Ha nem megy a diétázás és a fogyás saját erőből, ne szégyelljünk segítséget kérni szakemberektől. Az ő munkájuk, amihez professzionálisan értenek, az életmód-változtatás, amihez rengeteg tapasztalatuk és hatékony eszközeik vannak.
 
1. A Sportkontrollnál például célzott diagnosztikai vizsgálatokkal szűrik ki az esetleges anyagcsere-eltéréseket, és ha szükséges, kezelik és kontrollálják azokat. Személyre szabott étrendbeállítást is végeznek, a tanácsadás során profi készülékkel elemzik a testösszetételt. Elemzik a napi ritmusunkat, étkezési szokásainkat, speciális igényeinket (például táplálékallergia, -intolerancia, szénhidrát-anyagcserezavar, hormonális eltérések esetén). Táplálkozási naplónk segítségével részletesen kiértékelik az aktuális étrendünket, javítják a diétahibákat.

Azoknak pedig, akik részt vettek dietetikai konzultáción, egyéni étrendet is terveznek. A dietetikus elkészít egy 7 napos étrendet, figyelembe véve az étkezési és sportolási szokásainkat, a napi terhelésünket, az anamnézist – és ha vannak speciális kívánságaink, azokat is szívesen beilleszti ebbe.

2. A Toman diétaprogram szakemberei azt vallják, elsősorban akkor jó egy életmódváltó program, ha könnyen beleillik a mindennapjainkba. Közben pedig csak zsírból fogyunk, izomból nem, a diéta alatt ásványi anyagokat és vitaminokat is fogyasztunk, szakértő segítséget kapunk a fogyáshoz, illetve, ha a kúra végeztével nem hízunk vissza. A Toman Diet könnyedén, a napi munka, a rutin, a család mellett is betartható. 

A termékek praktikus csomagolása lehetővé teszi, hogy ott legyenek velünk, így bármikor elkészíthetjük az ételt pár perc alatt. A diéta alapkövetelménye, hogy úgy szabaduljunk meg a felesleges kilóktól, hogy azt éhségérzet nélkül, az ásványi anyagok, illetve a vitaminok folyamatos szinten tartásával tegyük.

A program szakértői folyamatosan nyomon követik a fogyásunkat, 2-3 hetente találkozunk velük. Ezeken a konzultációkon zajlik a mérés, az étrenddel, a mozgással kapcsolatos tanácsadás. 

A kúra végére étrendünk átáll a helyes útra, egy vegyes étrenddel koplalás és hiányérzet nélkül tarthatjuk a súlyunkat. Miután a termékek ízesítése és összetevői magas élvezeti értéket nyújtanak, sokan a kúra befejeztével is fogyasztják a Toman Diet termékeket, különösen a desszerteket, snackeket. 

3. Ha arra nem marad energiánk a stresszes hétköznapokban, hogy odafigyeljünk az egészséges étkezésre, nagyon egyszerű dolgunk van a Nekedterem sokféle dobozával. Ilyenkor csak kiválasztjuk a célunknak legmegfelelőbbet, és néhány kattintással megrendeljük azt. 
Ha például tiszta, válogatott alapanyagokból szeretnénk főzni, válasszuk a bio heti zöldség- és gyümölcsdobozt, ami csak bioalapanyagokat tartalmaz.

Több gyümölcsöt fogyasztásához, rendeljük meg a Csupa gyümölcs dobozt, amiben minden héten más-más, az aktuális idénynek megfelelő gyümölcsöt találunk. Ha valamelyik nem egyezik az ízlésünkkel, gond nélkül megváltoztathatjuk a doboz tartalmát.

Annak aki kacérkodik a vega életmóddal, érdemes kipróbálni a Válts növényi ízekre dobozt, amellyel elindulhatunk egy új ízvilág felé, amely tele van hasznos tápanyagokkal. A Diétás kamrám doboz pedig feltölti az otthoni készleteinket olyan termékekkel, amelyek hatékonyan segítenek megvalósítani fogyási céljainkat. 

Ajánló
Ajánló
A tökéletesen sima bőr titka

A tökéletesen sima bőr titka

A lézeres kezelések jó szolgálatot tesznek a szépségápolás területén. Így például a világ első...

Ragyogjunk télen is! Bőrápolás a fagyos napokon

Ragyogjunk télen is! Bőrápolás a fagyos napokon

A téli időszakban a kipirosodó, száraz és viszkető bőr sokaknak gondot okoz, de a kellemetlen...

Szilveszter éjjel

Szilveszter éjjel

Az év utolsó napján, szilveszter éjjelén nem egyszerű hazajutni, ezért szétnéztünk, hogy itt a...