Menü
Aktuális
Hegyvidéki Történetek
Ági vagyok BLOG
Ajánló
Egészség
Gasztro
Zöld környezet
Nagyvilág

 2017-07-26

Divat, kultúra és gasztronómia – Hegyvidék kártyával

Divat, kultúra és gasztronómia – Hegyvidék kártyával

Tegye fel a kezét, aki ismeri az összes Hegyvidék kártya elfogadóhelyet! Jó hírünk van, most további 8 új helyszínt is lehet memorizálni.


A csatlakozni kívánó vállalkozások és a Hegyvidéken élők igényeihez igazodva nem vesszük annyira szigorúan a kerülethatárokat, így a BAH csomópont közelében lévő, sokak által már ismert BELLA MODE női divatáru tervezésével, gyártásával és forgalmazásával foglalkozó családi vállalkozás jelentkezését is örömmel vettük. Az üzletben kis darabszámban, saját tervezés alapján készített, napi és alkalmi viseletek kedvelt ruhadarabjai 36-os mérettől egészen 48-as méretekig kaphatók .

https://hegyvidekkartya.hu/elfogadohely/bella-mode/

A kerületünkben mindig is nagy volt az érdeklődés a kultúra iránt, ez szerencsére tükröződik a Hegyvidék kártya elfogadóhelyek összetételében is. Az újonnan csatlakozott Németvölgyi Antikvárium kínálatában megtalálhatóak a gyűjtői érdeklődésre számot tartó kiadványok mellett korunk használt könyvei is. Sőt, a legbecsesebb könyveiket árveréseken keresztül értékesítik! 

https://hegyvidekkartya.hu/elfogadohely/nemetvolgyi-antikvarium/

Egyre nagyobb fontosságot tulajdonítunk a személyiségfejlődésnek, az önfejlesztésnek, ebben tud segítséget nyújtani a Clarity Szellemi Akadémia.

https://hegyvidekkartya.hu/elfogadohely/clarity-szellemi-akademia/

Szerencsére akkor sem kell messzire mennünk a Hegyvidéken, ha gasztronómiai élményekre vágyunk, és most újabb helyszíneken kaphatunk kedvezményt Hegyvidék kártyánkkal is. Most a nyári szünet és a szabadságok idején akár sorra is „ehetjük” a következő helyeket.

Az egyik legjobbnak kikiáltott hamburger és beach hangulat, valamint kedvezmény is várja a kártya tulajdonosokat a MOM Beach-en:

https://hegyvidekkartya.hu/elfogadohely/mom-beach-mom-sport-uszoda-es-sportkozpont-bufe/

A sokak által kedvelt Cserpes Kis Cukiban pedig a Hegyvidék menüt, ami egy szelet Hegyvidék tortát és egy capuccinot tartalmaz, kaphatjuk meg kedvezményes áron:

https://hegyvidekkartya.hu/elfogadohely/mom-kiscuki/

Budán, Németvölgy szívében csendes, meghitt környezetben tölthet el pár órát, amit a nyári szezonban a kellemes, hangulatos kerthelység is lehetővé tesz. Csak néhány közönség kedvenc a Makk Hetes kínálatából: Jókai bableves, kis húsos fazék ecetes tormával, vadas marhaszeletek zsemlegombóccal, rántott borjúláb.

https://hegyvidekkartya.hu/elfogadohely/makk-hetes-vendeglo/ 

Jártatok mostanában az Erzsébet-kilátónál? A felújítás után nem csak gyönyörű lett, de ráadásul egy helyes kis kávézó is helyet kapott benne. Nyáron az egész napos hőség után szinte üdítő a fenti hűvös, de ha elkezdene esni az eső, vagy épp nem nyáron akartok ide jönni, szerencsére a Kilátó Kávézónak belső, fedett, fűtött helyiségei is vannak!

https://hegyvidekkartya.hu/elfogadohely/erzsebet-kilato-kavezo/
 
Végül, de nem utolsó sorban, ha a felelősségteljes, kulturált alkoholfogyasztás jegyében szeretnénk minőségi italokat vásárolni, egyik legújabb Hegyvidék kártya elfogadóhely partnerünknél ezt kedvezményesen teheti meg:

https://hegyvidekkartya.hu/elfogadohely/palinka-es-kezmuves-sor-uzlet/ 
 
Szeretne elsőként  értesülni újdonságainkról? Kövessen minket a Facebookon:

vagy iratkozzon fel hírlevelünkre:

 
 
További kellemes nyarat kívánunk itt a Hegyvidéken!
 

Ajánló
Ajánló
Házasságkötés anno és ma

Házasságkötés anno és ma

Hazánkban sokáig csak egyházi házasságkötés volt lehetséges, de a „modernizáció”,...

Nagyszerű művészek, lenyűgöző remekművek – a magyar festészet napja

Nagyszerű művészek, lenyűgöző remekművek – a magyar festészet napja

Immár tizennyolc esztendeje október 18-án országszerte megünnepeljük a magyar festészet...

Az állatok világnapja és Assisi Szent Ferenc

Az állatok világnapja és Assisi Szent Ferenc

A katolikus egyház egyik legnépszerűbb középkori szentje, Assisi Ferenc már a 13. század...