Menü
Aktuális
Hegyvidéki Történetek
Ági vagyok BLOG
Ajánló
Egészség
Gasztro
Zöld környezet
Nagyvilág

 2017-02-23

Hegylakó magazin – szórakoztat és tájékoztat

Hegylakó magazin – szórakoztat és tájékoztat

Azok, akik itt élnek vagy dolgoznak a XII. kerületben, már évek óta ismerik a Hegyvidék kártyát, és örömmel tapasztaljuk, hogy közülük milyen sokan élnek a kártya nyújtotta kedvezményekkel. Szeretnénk segíteni abban, hogy mindenki megtalálja a neki megfelelő termékeket vagy szolgáltatásokat, ezért ajánljuk most Önnek a Hegylakó Magazint.

Az első szám nyitó sorait Ön már el is olvasta. Lehet, hogy éppen a munkahelyén, az asztali számítógépe előtt ülve böngészte át a legfontosabb híreket szűkebb környezetéről, a XII. kerületről, és így bukkant ránk, de az is megtörténhet, hogy ebben a pillanatban okostelefonja vagy a tabletje képernyőjén találkozik velünk. Bármelyik lehetőség az igaz, mi – a Hegylakó magazin készítői – őszinte örömmel üdvözöljük. Kitüntetésnek tartjuk a figyelmét, amire igyekszünk hétről-hétre rászolgálni.
 
Új életmódmagazin

A Hegyvidék élete iránt érdeklődők már eddig is számos módon értesülhettek arról, mi minden történik a magyar főváros legzöldebb kerületében. Most a „hegylakók” örömmel tapasztalhatják, hogy az interneten – alig egy egérkattintásnyira – már olvashatóak a kerület új életmódmagazinjának első írásai. Bevezetőnkben erről beszéltünk, a könnyen elérhető, érdekes cikkeket és közérdekű információkat felvonultató, „online” magazinról. Bízunk benne, hogy kellemes szórakozással, könnyed kikapcsolódással és hasznos információkkal egyaránt szolgálhatunk itt a kerületieknek.
 
Felfedezőút a Hegyvidéken

Magazinunk középpontjában a Hegyvidéken élők állnak. Nekik és a családjuknak gyűjtjük csokorba a zenével, az irodalommal, a művészetek ezernyi arcával kapcsolatos ötleteket és javaslatokat. Nagy hangsúlyt fektetünk a kultúrára és az igényes szórakozásra. Ugyanúgy olvashatnak a szabadidő hasznos eltöltéséről, mint a kerületi kulturális intézmények kínálatáról. Bejárjuk a környező utcákat, tereket, az erdők rejtett ösvényeit, és életre keltjük a múlt emlékeit. Az igényes étkezés elkötelezett hívei legalább annyi érdekességet találhatnak, mint a nemes borok kedvelői. Azok sem fognak csalódni, akiket az érdekel, miként élhetünk boldogan, összhangban a természettel vagy éppen a technika legkorszerűbb vívmányait felhasználva. Írunk szépségápolásról, sportról és utazásról. Sétára invitáljuk Önt is a páratlanul szép közeli erdőkben, felülünk együtt a Libegőre, és bekukkantunk sok olyan érdekes kerületi létesítmény – galéria, könyvesbolt, étterem, cukrászda, sportközpont, iskola – ablakán, ami esetleg eddig elkerülte a figyelmét.

Természetesen a gyermekekről sem feledkezünk meg: a szülőknek sok olyan programot javaslunk, melyeken családjuk társaságában köthetik össze a kellemeset a hasznossal. Külön rovatot szentelünk az egészségnek, a jó közérzet és a vitalitás megőrzésének.
 
Kézbe is veheti a lapot

Végül pedig, február végén már Ön is kézbe veheti lapunk ingyenes, papírra nyomtatott különszámát!

Olvashat benne a MOM Kulturális Központ nívós márciusi rendezvényeiről, megtudhatja, mi köze van Papp Lacinak a legnevesebb hazai feltalálókhoz, képzeletben sétára indulhat kerületünk múltjában, és hasznos tanácsokat olvashat egészsége megőrzésével kapcsolatban. A gyerekeket mese várja, a szülőket pedig sok praktikus tavaszi ötlet.

Ha elolvasta nyomtatott és online magazinunkat, akkor arra kérjük, hogy ossza meg velünk a véleményét. Töltse ki rövid kérdőívünket azzal kapcsolatban, mennyire tetszett a kiadvány és milyen információkról, témákról olvasna még?
 
 
A véleménye elmondásán kívül, miért lesz érdemes válaszolnia a kérdésekre?

Mert a válaszadók közt az alábbi ajándékokat sorsoljuk ki:
 
 

Ajánló
Ajánló
Ezer esztendő magyar csodája – a Szent Jobb megtalálása

Ezer esztendő magyar csodája – a Szent Jobb megtalálása

A budapesti Szent István-bazilikában őrzött Szent Jobb a legfontosabb magyar nemzeti...

Csodálatosabb örökségünk – Európa nemzeti parkjai

Csodálatosabb örökségünk – Európa nemzeti parkjai

Május 24-én minden évben ünnepségeket és programokat rendeznek földrészünk nagy gonddal...

Megmentő angyalok – Az ápolók nemzetközi napja

Megmentő angyalok – Az ápolók nemzetközi napja

Május 12-én azokat a lelkiismeretes segítőket ünnepeljük, akik a legnehezebb helyzetekben...