Menü
Aktuális
Hegyvidéki Történetek
Ági vagyok BLOG
Ajánló
Egészség
Gasztro
Zöld környezet
Nagyvilág

 2019-02-04

Fiatalodjon szemhéjplasztikával!

Fiatalodjon szemhéjplasztikával!

Elképzelte már, hogy egy látványos és tartós, alig egyórás beavatkozással esztendőkkel fiatalabbnak tűnik majd? Az EstheticHungarynél ez az álom valósággá válik, méghozzá egy szemhéjplasztikai beavatkozás eredményeképpen. 

Kinézetünk az idő múlásával egyre jobban és egyre többet változik. Az öregedés előbb-utóbb mindenkit utolér, és akármennyire is fiatalnak érezzük magunkat a lelkünkben, a külső jeleket bizony nem lehet nem észrevenni. Legtöbbször az arcunkat látva szembesülünk azzal, hogy rajtunk is nyomot hagytak a múló évek.
 
Ne kell beletörődni az idő múlásába!

Szemünk az egyik legfontosabb meghatározó eleme arcunknak, és bizony az idő múlása elsők között a szemkörnyéken hagy látható nyomokat. Itt nemcsak a ráncosodásról van szó, hanem a szemhéjak megereszkedéséről, a szem környéki duzzadtságról, amelyek miatt folyamatosan fáradtnak, kialvatlannak és sokkal idősebbnek tűnünk. A felső szemhéj csüngése a szemhéjemelő izom tökéletlen működésének következménye. A lecsüngő szemhéj az arcnak bágyadt, álmos tekintetet ad, súlyosabb esetben a pupilla területét fedve akár kisebb-nagyobb látászavart is okozhatnak.

A szemhéj petyhüdtségét befolyásolhatja a genetika, és általában idősebb korban alakul ki. Ilyenkor ugyanis a csökkent kollagéntermelés eredményeként a bőr veszíteni kezd a rugalmasságából. A legtöbben ebbe a helyzetbe beletörődnek, illetve a maximum, amit megtesznek, hogy kipróbálnak néhány ránctalanító krémet, esetleg részt vesznek olyan kozmetikai kezeléseken, masszázsokon, amelyektől a csodát várják, de az általában nem jön el. A megereszkedett, öreges szemhéjakra végleges megoldást csak a szemhéjplasztika jelent.

Lehetőség van a felső, illetve az alsó szemhéj plasztikázására is. A beavatkozás után a tekintetünk újra fiatalos lesz, az addig csüngő bőr és a ráncok eltűnnek, a szemünk alatti táskák kisimulnak, arcunk üdén és frissen hat. Emellett sokkal könnyebb lesz a sminkelés, valamint magabiztosabbak is leszünk a csodás változás miatt.

Higgye el, megengedheti magának!

Az EstheticHungarynél ez a beavatkozás nem csak azok számára érhető el, akiknek anyagilag eddig is belefért bármilyen plasztikai eljárás, hiszen február 8. - március 31. között a Hegyvidék kártya tulajdonosok nagyobb, időszakos kedvezménnyel juthatnak hozzá ehhez a fiatalító megoldáshoz. 

Milyen előnyökkel jár a beavatkozás?

a megereszkedett bőr, a szemhéj körüli ráncok eltűnnek

javíthatja a látást

megkönnyíti a sminkelést

megfiatalítja a tekintetet, késlelteti az öregedést

megváltozik az arc karakterisztikája és fiatalos tekintetet kölcsönöz

Ajánló
Ajánló
A szappan, ami túlmutat a tisztításon

A szappan, ami túlmutat a tisztításon

A szappanok ma újra reneszánszukat élik, a folyékony kiszerelésű változatok mellett ismét...

Hogyan gyógyít a talpreflexológia?

Hogyan gyógyít a talpreflexológia?

A talpon rengeteg idegvégződés található, amelyek kapcsolatban állnak az egész...

A rugalmas ízületek titka

A rugalmas ízületek titka

Ahhoz, hogy az egészségünket minél tovább megőrizzük, időről időre érdemes...