Menü
Aktuális
Hegyvidéki Történetek
Ági vagyok BLOG
Ajánló
Egészség
Gasztro
Zöld környezet
Nagyvilág

Talán nincs is kellemesebb, mint hideg, téli reggeleken belekortyolni egy bögre ízes, forró,...

Az újévi fogadalmak különösen akkor sikeresek, ha új szokásaink nem járnak túl sok...

Az idei évben a vendéglátóhelyeknek újra kellett gondolni, szervezni a működésüket....

Létezik-e annál jobb érzés, mint amikor a karácsonyi hangulatban elővesszük és...

Két buci közé helyezett, darált marhahúsból készült húspogácsa – ez az...

Ha van ajándéktípus, amivel nem lőhetünk mellé, az az étel- és italféleségek csoportja....

Gasztronómia
Kicsik és nagyok kedvence - a palacsinta

Kicsik és nagyok kedvence - a palacsinta

Nem nagyon ismerünk olyat, aki ne szeretné a palacsintát. Többnyire édes töltelékkel,...

Mindegy-e, hogy sertés vagy mangalica?

Mindegy-e, hogy sertés vagy mangalica?

A mangalicát, miután a fajtát megmentették a kihalástól, néhány éve felfedezte magának...

Hideg idők csemegéje, a szelídgesztenye

Hideg idők csemegéje, a szelídgesztenye

Késő ősszel és télen különösen szeretjük a gesztenyés finomságokat: akár a héjában...

Zöldség másként - kísérletezzünk krémesítéssel

Zöldség másként - kísérletezzünk krémesítéssel

Amíg tart a meleg idő, nincs gondunk a megfelelő vitaminbevitellel, hiszen bőven ehetünk...

Tortát rendelnék - milyet válasszak?

Tortát rendelnék - milyet válasszak?

Amikor közeledik az ünnepi alkalom, és betérünk a cukrászdába, nagy dilemma, hogy...

Szeressük meg a karfiolt!

Szeressük meg a karfiolt!

Bár valljuk be, megosztja az embereket, és nem mindenki szereti a karfiolt, ez a...

1 / 22