Menü
Aktuális
Hegyvidéki Történetek
Ági vagyok BLOG
Ajánló
Egészség
Gasztro
Zöld környezet
Nagyvilág

A mélybordó színű, magokban gazdag gyümölcs nemcsak külsőre különleges: fogyasztása jó néhány...

A hétköznapi, néha már unalmas ételek mellett érdemes néha beiktatni egy-egy olyan érdekességet,...

Ha könnyen elkészíthető egészséges ebédre vagy vacsorára vágyunk, a tortilla ideális választás....

A céklát legtöbben csak savanyúságként ismerik, pedig sokféleképpen elkészíthető zöldségféle. A...

A karácsony nagyszerű ünnep, de előfordulhat, hogy a rengeteg étel-ital, amit ebben az időszakban...

Angolról fordítva a snack kis falatkát jelent, amit kóstolóként szolgálnak fel a nagyobb étkezés...

Gasztronómia
Töltött finomság változatos ízekben: a hasé

Töltött finomság változatos ízekben: a hasé

Bár mai, felgyorsult életünkben egyre kevesebb időnk van a családi, baráti kapcsolatok ápolására,...

Somlói galuska, a desszertek királynője

Somlói galuska, a desszertek királynője

Ki ne ismerné és szeretné a cukrászdák egyik legnépszerűbb édességét, a somlói galuskát? Vajon...

Együnk több halat, változatosan!

Együnk több halat, változatosan!

Jó hír, hogy az utóbbi években lassan, de folyamatosan nőtt a hazai halfogyasztás, azonban lenne...

Jó ízű és könnyen emészthető: az egészséges csicsóka

Jó ízű és könnyen emészthető: az egészséges csicsóka

A csicsókát, amit nálunk régen a szegények krumplijaként emlegettek, hiszen minden talajon jól...

Az ízes sztrapacska titka

Az ízes sztrapacska titka

Ha a hideg, zimankós időben egy igazán ízletes, laktató ételre vágynánk, készítsünk egy...

Egyen egészségesebben a gyermekünk! – Hogyan egészítsük ki a menzás étkezést?

Egyen egészségesebben a gyermekünk! – Hogyan egészítsük ki a menzás étkezést?

Az egészséges táplálkozás alapjait a gyermekkorban érdemes lerakni. A jól összeállított...

11 / 41