Menü
Aktuális
Hegyvidéki Történetek
Ági vagyok BLOG
Ajánló
Egészség
Gasztro
Zöld környezet
Nagyvilág

A mélybordó színű, magokban gazdag gyümölcs nemcsak külsőre különleges: fogyasztása jó néhány...

A hétköznapi, néha már unalmas ételek mellett érdemes néha beiktatni egy-egy olyan érdekességet,...

Ha könnyen elkészíthető egészséges ebédre vagy vacsorára vágyunk, a tortilla ideális választás....

A céklát legtöbben csak savanyúságként ismerik, pedig sokféleképpen elkészíthető zöldségféle. A...

A karácsony nagyszerű ünnep, de előfordulhat, hogy a rengeteg étel-ital, amit ebben az időszakban...

Angolról fordítva a snack kis falatkát jelent, amit kóstolóként szolgálnak fel a nagyobb étkezés...

Gasztronómia
Téli vitaminbomba: együnk több savanyú káposztát!

Téli vitaminbomba: együnk több savanyú káposztát!

A hideg évszakban, amikor szervezetünknek nagy szüksége van az immunrendszerünket felturbózó...

Így főzzünk tökéletes babgulyást

Így főzzünk tökéletes babgulyást

Az egyik legjobb dolog, ami a tél közepén történhet velünk, ha egy tál laktató, forró és finom...

Hangoljuk téliesre az étkezésünket!

Hangoljuk téliesre az étkezésünket!

Bár azt gondolnánk, télen nehéz dolgunk van, ha idényzöldségeket szeretnénk fogyasztani, azért...

Finomságok franciásan

Finomságok franciásan

Bár az adventi időszakban megsokasodnak az otthoni teendőink, érdemes kicsit saját magunk...

Sreet food a nagyvilág tájain

Sreet food a nagyvilág tájain

A street food alapvetően a nagyvárosokban fejlődött ki, és ennek megfelelően az ott pörgő,...

Póréhagyma, a méltatlanul mellőzött zöldség

Póréhagyma, a méltatlanul mellőzött zöldség

A póréhagyma a francia konyha népszerű alapanyaga, nálunk viszont nem igazán elterjedt. A...

12 / 41