|
Wokkal jobb! Mi a titka?A sok száz évvel ezelőtt feltalált wok, vagyis a kínaiak fémedénye ma is az ázsiai konyha... Vendégváró teraszok a Hegyvidéken – 1. részMi a jó a nyárban? Például, hogy kinn, a szabadban ehetünk-ihatunk. Akár otthonunkban, ahol a... Gyorsan, finomat – Könnyű nyári fogásokNyáron a forróságban, egyre kevésbé vágyunk arra, hogy hosszú órákat töltsünk a konyhában.... Lédús nyári hűsítő - a sokoldalú görögdinnyeSokan imádjuk a görögdinnyét, hiszen a nyári forróságban nincs is jobb, mint egy hűs szelet ebből... A konyha gyöngye: tápiókaA tápióka egyre elterjedtebb alapanyag nálunk, sokféle módon felhasználhatjuk. Ha például egy... A megunhatatlan csirkecombA csirkecomb rántott változatára sokan a klasszikus vasárnapi ebédek részeként gondolnak, pedig... |
22 / 41 |