Menü
Aktuális
Hegyvidéki Történetek
Ági vagyok BLOG
Ajánló
Egészség
Gasztro
Zöld környezet
Nagyvilág

A mélybordó színű, magokban gazdag gyümölcs nemcsak külsőre különleges: fogyasztása jó néhány...

A hétköznapi, néha már unalmas ételek mellett érdemes néha beiktatni egy-egy olyan érdekességet,...

Ha könnyen elkészíthető egészséges ebédre vagy vacsorára vágyunk, a tortilla ideális választás....

A céklát legtöbben csak savanyúságként ismerik, pedig sokféleképpen elkészíthető zöldségféle. A...

A karácsony nagyszerű ünnep, de előfordulhat, hogy a rengeteg étel-ital, amit ebben az időszakban...

Angolról fordítva a snack kis falatkát jelent, amit kóstolóként szolgálnak fel a nagyobb étkezés...

Gasztronómia
Wokkal jobb! Mi a titka?

Wokkal jobb! Mi a titka?

A sok száz évvel ezelőtt feltalált wok, vagyis a kínaiak fémedénye ma is az ázsiai konyha...

Vendégváró teraszok a Hegyvidéken – 1. rész

Vendégváró teraszok a Hegyvidéken – 1. rész

Mi a jó a nyárban? Például, hogy kinn, a szabadban ehetünk-ihatunk. Akár otthonunkban, ahol a...

Gyorsan, finomat – Könnyű nyári fogások

Gyorsan, finomat – Könnyű nyári fogások

Nyáron a forróságban, egyre kevésbé vágyunk arra, hogy hosszú órákat töltsünk a konyhában....

Lédús nyári hűsítő - a sokoldalú görögdinnye

Lédús nyári hűsítő - a sokoldalú görögdinnye

Sokan imádjuk a görögdinnyét, hiszen a nyári forróságban nincs is jobb, mint egy hűs szelet ebből...

A konyha gyöngye: tápióka

A konyha gyöngye: tápióka

A tápióka egyre elterjedtebb alapanyag nálunk, sokféle módon felhasználhatjuk. Ha például egy...

A megunhatatlan csirkecomb

A megunhatatlan csirkecomb

A csirkecomb rántott változatára sokan a klasszikus vasárnapi ebédek részeként gondolnak, pedig...

22 / 41