Menü
Aktuális
Hegyvidéki Történetek
Ági vagyok BLOG
Ajánló
Egészség
Gasztro
Zöld környezet
Nagyvilág

A mélybordó színű, magokban gazdag gyümölcs nemcsak külsőre különleges: fogyasztása jó néhány...

A hétköznapi, néha már unalmas ételek mellett érdemes néha beiktatni egy-egy olyan érdekességet,...

Ha könnyen elkészíthető egészséges ebédre vagy vacsorára vágyunk, a tortilla ideális választás....

A céklát legtöbben csak savanyúságként ismerik, pedig sokféleképpen elkészíthető zöldségféle. A...

A karácsony nagyszerű ünnep, de előfordulhat, hogy a rengeteg étel-ital, amit ebben az időszakban...

Angolról fordítva a snack kis falatkát jelent, amit kóstolóként szolgálnak fel a nagyobb étkezés...

Gasztronómia
Erősítsük az immunrendszerünket csipkebogyóval!

Erősítsük az immunrendszerünket csipkebogyóval!

Bár egész évben fontos, hogy az immunrendszerünk jól működjön, az őszi-téli időszakban a hideg...

Fedezzük fel (újra) a birsalmát!

Fedezzük fel (újra) a birsalmát!

Ha figyelünk arra, hogy konyhánkban is megjelenjen a környezettudatosság, jól tesszük, ha...

Húsmentes október – sütőtök másként

Húsmentes október – sütőtök másként

Az októberhez egyre inkább hozzákapcsolódik a sütőtök, vegyük akár a már nálunk is teret nyerő...

Ételek és italok bélflóránk egyensúlyáért

Ételek és italok bélflóránk egyensúlyáért

Napjainkban egyre többet halljuk a bélflóra, mikrobiom, probiotikum, prebiotikum, szimbiotikum...

Mindennapi kenyerünk

Mindennapi kenyerünk

A kenyér egyik alapvető élelmiszerünknek számít, szinte minden nap kerül belőle a családi...

Kukoricázzunk! – Változatos ételek kukoricából

Kukoricázzunk! – Változatos ételek kukoricából

Szinte természetes, hogy jó időben a kukoricáról a strandon is könnyen fogyasztható csöves, főtt...

6 / 41