Menü
Aktuális
Hegyvidéki Történetek
Ági vagyok BLOG
Ajánló
Egészség
Gasztro
Zöld környezet
Nagyvilág

A mélybordó színű, magokban gazdag gyümölcs nemcsak külsőre különleges: fogyasztása jó néhány...

A hétköznapi, néha már unalmas ételek mellett érdemes néha beiktatni egy-egy olyan érdekességet,...

Ha könnyen elkészíthető egészséges ebédre vagy vacsorára vágyunk, a tortilla ideális választás....

A céklát legtöbben csak savanyúságként ismerik, pedig sokféleképpen elkészíthető zöldségféle. A...

A karácsony nagyszerű ünnep, de előfordulhat, hogy a rengeteg étel-ital, amit ebben az időszakban...

Angolról fordítva a snack kis falatkát jelent, amit kóstolóként szolgálnak fel a nagyobb étkezés...

Gasztronómia
Halpéntek – július

Halpéntek – július

A havonta közzétett halas receptekkel szeretnénk segítséget nyújtani azoknak, akik szeretnének...

Ínyenc, mutatós nyári nyalánkság – A parfétorta

Ínyenc, mutatós nyári nyalánkság – A parfétorta

Ha kifinomult gasztronómiai élvezetre vágyunk a forróságban, esetleg egy fontos eseményt,...

Ha nyár, akkor padlizsán!

Ha nyár, akkor padlizsán!

Itt a grillszezon, amelynek egyik kedvelt zöldségalapanyaga a padlizsán. Ne hagyjuk ki, együk...

Húsmentes hétfő – július

Húsmentes hétfő – július

Ahogyan azt beharangozó cikkünkben is elmondtuk, a Hegylakó Magazinban havonta olvasható...

Nyári csemege: ne hagyjuk ki az újkrumplit!

Nyári csemege: ne hagyjuk ki az újkrumplit!

Amikor az első, vajnál is puhább, frissen sütött újkrumplit megízleljük, tudjuk, hogy...

Halpéntek – június

Halpéntek – június

A dietetikusok legalább heti egy alkalommal javasolják halfélék fogyasztását, így a magyar átlag,...

8 / 41