Menü
Aktuális
Hegyvidéki Történetek
Ági vagyok BLOG
Ajánló
Egészség
Gasztro
Zöld környezet
Nagyvilág

 2022-06-16

Űzzük el az unalmat! – Nyári táborok júliusban

Űzzük el az unalmat! – Nyári táborok júliusban

A vakáció remek alkalmat kínál a gyerekeknek a barátkozásra, a feltöltődésre, a mozgásra, sőt még a fejlődésre is. A Jókai Klub és a Hegyvidéki Úszóiskola nyári táboraiban garantált a jó hangulat, és az is biztos, hogy senki sem fog unatkozni.


Ha kicsit későn ocsúdtunk, és lemaradtunk a júniusi táborokról, nincs baj, mert hosszú még a nyár, és júliusban is vár minket a Lili Suli két tábora a Jókai Klubban, illetve a Hegyvidéki Úszóiskola úszó- és sportmixtábora, valamint intenzív úszótanfolyamai.
 
Mozgás- és színjáték tábor 
 
Július 4–8., Jókai Klub
 
Ebben a táborban izgalmas felfedezések várják a 7–14 éveseket. Tallós Andrea táncművész, jógaoktató bevezeti a gyerekeket a mozgás rejtelmeibe, legyen szó színpadi táncról, koreográfiáról vagy jógáról. Nem baj, ha a gyerek még nem tud táncolni, itt majd megtanul! Lényeges, hogy ebbe a táborba nem csak táncoslábúakat várnak. Az egy hét során koncentrációs és ritmusgyakorlatokat tanulnak, gyakorolnak, és a hét végén egy színpadi műsorral kápráztatják el a szülőket. Tallós Andrea és Horváth Lili színes egyénisége garantálja a jó hangulatot és a fejlődést.
 
Személyiségfejlesztő és színjátéktábor
 
Július 18–22., Jókai Klub
 
Ebben a táborban a 8–14 évesek játékos gyakorlatokkal megtanulhatják a magabiztos beszéd, a színpadtechnika alapjait, fejlődhet a beszédkészségük, nőhet a magabiztosságuk. Horváth Lili színész, a tábor megálmodója mindenkinek ajánlja:
Annak, aki az osztály bohóca és imád szerepelni…
Annak, aki legszívesebben elbújna a pad alá az iskolai feleléskor…
Annak, aki szeretne szebben beszélni, jobban kifejezni magát…
Annak, aki alig bír a fantáziájával és állandóan verset mondana…
Annak, aki fél megszólalni, és nem jut hirtelen semmi az eszébe, ha kérdezik…
Annak, akinek az a vágya, hogy színpadon álljon…
Annak, aki szeretné tudni, mit csinálnak valójában a színészek, és milyen a színház…
Annak, aki csak egy hetet szeretne eltölteni jó társasággal és sokat játszani…
 
Úszótáborok és intenzív úszótanfolyamok
 
Július 4–8., Hegyvidéki Úszóiskola

A Hegyvidéki Úszóiskola nyári tábora 2022-ben is megnyitotta kapuit, hogy a gyerekek a vakáció ideje alatt is önfeledten élvezhessék az úszás örömeit. A szervezők változatos sportprogramokkal, kirándulással várják a résztvevőket a nyár folyamán. A júliusi turnusok 4-én indulnak, és egész napos elfoglaltságot jelentenek a lurkóknak. A napi két úszás mellett bőven marad idő játékra és egy kis tanulásra is. A gyerekeknek feledhetetlen élményekben lesz részük, péntek délelőtt kirándulásokat tesznek, meglátogatják a Budakeszi Vadasparkot, és megcsodálhatnak egy kutyashow-t is.

Az intenzív úszótanfolyam júliusi turnusa szintén 4-én kezdődik. Hétfőtől csütörtökig három kezdési időpontban van lehetőség bekapcsolódni a tanfolyam munkájába (16.15, 17.00, 17.45). A 45 perces foglalkozások jóleső fáradtsággal és vízbiztonsággal ajándékozzák meg a gyerekeket. Az pedig hab a tortán, hogy a vállalkozó kedvű felnőtteknek, szülőknek, nagyszülőknek szintén van lehetőségük beiratkozni az intenzív úszótanfolyamra és fejleszteni meglévő úszástudásukat. A felnőtt úszás hétfőn és szerdán 18.30-tól 19.30-ig tart.

Ajánló
Ajánló
A tökéletesen sima bőr titka

A tökéletesen sima bőr titka

A lézeres kezelések jó szolgálatot tesznek a szépségápolás területén. Így például a világ első...

Ragyogjunk télen is! Bőrápolás a fagyos napokon

Ragyogjunk télen is! Bőrápolás a fagyos napokon

A téli időszakban a kipirosodó, száraz és viszkető bőr sokaknak gondot okoz, de a kellemetlen...

Szilveszter éjjel

Szilveszter éjjel

Az év utolsó napján, szilveszter éjjelén nem egyszerű hazajutni, ezért szétnéztünk, hogy itt a...