Menü
Aktuális
Hegyvidéki Történetek
Ági vagyok BLOG
Ajánló
Egészség
Gasztro
Zöld környezet
Nagyvilág

 2022-06-16

Űzzük el az unalmat! – Nyári táborok júliusban

Űzzük el az unalmat! – Nyári táborok júliusban

A vakáció remek alkalmat kínál a gyerekeknek a barátkozásra, a feltöltődésre, a mozgásra, sőt még a fejlődésre is. A Jókai Klub és a Hegyvidéki Úszóiskola nyári táboraiban garantált a jó hangulat, és az is biztos, hogy senki sem fog unatkozni.


Ha kicsit későn ocsúdtunk, és lemaradtunk a júniusi táborokról, nincs baj, mert hosszú még a nyár, és júliusban is vár minket a Lili Suli két tábora a Jókai Klubban, illetve a Hegyvidéki Úszóiskola úszó- és sportmixtábora, valamint intenzív úszótanfolyamai.
 
Mozgás- és színjáték tábor 
 
Július 4–8., Jókai Klub
 
Ebben a táborban izgalmas felfedezések várják a 7–14 éveseket. Tallós Andrea táncművész, jógaoktató bevezeti a gyerekeket a mozgás rejtelmeibe, legyen szó színpadi táncról, koreográfiáról vagy jógáról. Nem baj, ha a gyerek még nem tud táncolni, itt majd megtanul! Lényeges, hogy ebbe a táborba nem csak táncoslábúakat várnak. Az egy hét során koncentrációs és ritmusgyakorlatokat tanulnak, gyakorolnak, és a hét végén egy színpadi műsorral kápráztatják el a szülőket. Tallós Andrea és Horváth Lili színes egyénisége garantálja a jó hangulatot és a fejlődést.
 
Személyiségfejlesztő és színjátéktábor
 
Július 18–22., Jókai Klub
 
Ebben a táborban a 8–14 évesek játékos gyakorlatokkal megtanulhatják a magabiztos beszéd, a színpadtechnika alapjait, fejlődhet a beszédkészségük, nőhet a magabiztosságuk. Horváth Lili színész, a tábor megálmodója mindenkinek ajánlja:
Annak, aki az osztály bohóca és imád szerepelni…
Annak, aki legszívesebben elbújna a pad alá az iskolai feleléskor…
Annak, aki szeretne szebben beszélni, jobban kifejezni magát…
Annak, aki alig bír a fantáziájával és állandóan verset mondana…
Annak, aki fél megszólalni, és nem jut hirtelen semmi az eszébe, ha kérdezik…
Annak, akinek az a vágya, hogy színpadon álljon…
Annak, aki szeretné tudni, mit csinálnak valójában a színészek, és milyen a színház…
Annak, aki csak egy hetet szeretne eltölteni jó társasággal és sokat játszani…
 
Úszótáborok és intenzív úszótanfolyamok
 
Július 4–8., Hegyvidéki Úszóiskola

A Hegyvidéki Úszóiskola nyári tábora 2022-ben is megnyitotta kapuit, hogy a gyerekek a vakáció ideje alatt is önfeledten élvezhessék az úszás örömeit. A szervezők változatos sportprogramokkal, kirándulással várják a résztvevőket a nyár folyamán. A júliusi turnusok 4-én indulnak, és egész napos elfoglaltságot jelentenek a lurkóknak. A napi két úszás mellett bőven marad idő játékra és egy kis tanulásra is. A gyerekeknek feledhetetlen élményekben lesz részük, péntek délelőtt kirándulásokat tesznek, meglátogatják a Budakeszi Vadasparkot, és megcsodálhatnak egy kutyashow-t is.

Az intenzív úszótanfolyam júliusi turnusa szintén 4-én kezdődik. Hétfőtől csütörtökig három kezdési időpontban van lehetőség bekapcsolódni a tanfolyam munkájába (16.15, 17.00, 17.45). A 45 perces foglalkozások jóleső fáradtsággal és vízbiztonsággal ajándékozzák meg a gyerekeket. Az pedig hab a tortán, hogy a vállalkozó kedvű felnőtteknek, szülőknek, nagyszülőknek szintén van lehetőségük beiratkozni az intenzív úszótanfolyamra és fejleszteni meglévő úszástudásukat. A felnőtt úszás hétfőn és szerdán 18.30-tól 19.30-ig tart.

Ajánló
Ajánló
Szabadtéri játékok: a fejlesztés eszközei

Szabadtéri játékok: a fejlesztés eszközei

Sokszor előkerül a gyermekek fejlődésével kapcsolatban, hogy a felnőtteknek olykor triviálisnak...

Leonardo 500 – egy zseni élete a Várkert Bazárban

Leonardo 500 – egy zseni élete a Várkert Bazárban

Hála a Leonardo da Vinci munkásságáról az elmúlt évtizedek során készült könyveknek és filmeknek,...

Nyári táborok 2023

Nyári táborok 2023

Lehet, hogy az időjárás még csak most fordult melegebbre, de már csupán néhány hét választ el...