Menü
Aktuális
Hegyvidéki Történetek
Ági vagyok BLOG
Ajánló
Egészség
Gasztro
Zöld környezet
Nagyvilág

 2022-07-07

Nyári gyerekfilmek a mozikban

Nyári gyerekfilmek a mozikban

Akár van segítségünk, akár nincs a nyári szünetben, a gyerekek tartalmas szórakoztatása nem egyszerű feladat. Persze a legjobb, ha a szabad ég alatt töltik az időt a szünidős iskolások, azonban néha, rossz időben jól jöhet egy alternatív program.

Korábban már ajánlottunk egy csokorral a gyerekeknek szóló nyári könyvújdonságok közül, most pedig a mozik műsorában nézünk szét, hiszen a Cinema MOM-ban hétköznap is megnézhetjük a legújabb filmeket.
 
A kicsi sárga lények és a leendő főgonosz

Minyonok: Gru színre lép (amerikai animációs film, 1 óra 28 perc)
Bemutató: 2022. június 30.

Nyáron jön a világ egyik talán legsikeresebb animációs sorozatának legújabb része, amelyből megtudhatjuk hogyan vált valóra egy 12 éves fiú álma, hogy ő legyen a világ legnagyobb szupergonosza.

A 70-es években vagyunk, amikor a borzas hajú, trapézgatyás kertvárosi kamasz, Gru az Álnok Hatos nevű szupergonosz szupercsoport rajongójaként tervet kovácsol. Ahhoz, hogy beállhasson közéjük, gonosszá kell válnia, amiben az állandóan galibát okozó hűséges minyonok személyében segítsége is akad. A tervük azonban váratlan fordulatot vesz, és Gru hirtelen azon kapja magát, hogy ő lett a csúcsgonoszok halálos ellensége. 

Négylábú szuperhősök

DC Szuperállatok ligája (amerikai animációs film, 1 óra 40 perc)
Bemutató: 2022. július 28.

Valószínűleg már a nagyobb gyerekeknek sem kell külön bemutatni a filmes szuperhős univerzum egyik jelentős szereplője, a DC Comics szuperhőseit. Mi a helyzet azonban Superman kutyájával? Krypto, a szuperkutya tud repülni, és erre épp csak egy kicsit felvágós, de ki okolhatná ezért, hiszen Superman a gazdája, akivel osztozik a szupererőn, és együtt harcol Metropolis elvetemült bűnözői ellen.

Egy napon azonban az Igazság Ligájának összes tagját, így gazdáját, Supermant is elrabolja a főgonosz, és Krypto, úgy, mint a többi szuperhős házi kedvence, magára marad. Nyomban a kezébe, illetve mancsába veszi az irányítást, és összetereli a különös társaságot, ami egy bamba vérebből, egy pocakos malacból, egy nem túl gyors teknőcből és egy nagyszájú mókusból áll. Ezen a filmen a szülők is jól szórakozhatnak, hiszen az animációs humor egyesül a szuperfilmek látványos kalandjaival, de paródiának is nagyszerű, mert így még biztosan senki sem látta az Igazság Ligáját!

Jegyeket a Cinema MOM pénztárában vásárolhatnak, és ne felejtsék otthon a kedvezményes jegyárhoz a Hegyvidék kártyájukat!

Ajánló
Ajánló
A tökéletesen sima bőr titka

A tökéletesen sima bőr titka

A lézeres kezelések jó szolgálatot tesznek a szépségápolás területén. Így például a világ első...

Ragyogjunk télen is! Bőrápolás a fagyos napokon

Ragyogjunk télen is! Bőrápolás a fagyos napokon

A téli időszakban a kipirosodó, száraz és viszkető bőr sokaknak gondot okoz, de a kellemetlen...

Szilveszter éjjel

Szilveszter éjjel

Az év utolsó napján, szilveszter éjjelén nem egyszerű hazajutni, ezért szétnéztünk, hogy itt a...