Menü
Aktuális
Hegyvidéki Történetek
Ági vagyok BLOG
Ajánló
Egészség
Gasztro
Zöld környezet
Nagyvilág

 2022-11-30

Karácsonyi dupla meglepetés

Karácsonyi dupla meglepetés

Örömmel láttuk, hogy két színvonalas Hegyvidék kártya elfogadóhely partnerünk közös karácsonyi ajándékot állított össze a kultúrára és finom falatokra éhes közönség számára!


Mind a Városmajori Szabadtéri Színpad, mind a Nekedterem évek óta népszerű a Hegyvidék kártyát használó XII. kerületi lakosok körében, ezért szinte biztosak vagyunk abban, hogy minden megajándékozott örülni fog a kettőjük közös karácsonyi ajándékcsomagjának.

Középpontban a minőség

A két partnerünk közös karácsonyi csomagjait úgy állították össze, hogy a nézőknek kivételes színházi pillanatokat jelentő ajándékkártyák mellé meglepetésválogatást is kapnak a Nekedterem.hu ínycsiklandó termékeiből. Ez azt jelenti, hogy a megvásárolt ajándékcsomagok ára 100 százalékban levásárolható a Városmajori Szabadtéri Színpad színházjegyeire, a csomagban lévő többi termék pedig extra ajándék.

Az együttműködésről

„A Városmajori Szabadtéri Színpad munkája – befogadóhelyként – nagyrészt az együttműködéseken alapul. Az idén százévesek lettünk, és az ünnep visszatükröződött a teljes évadunkon, bevonzva sok új partnert. Karácsonyhoz közeledve, a jelenlegi, sok tényezőtől nehezített és kiszámíthatatlan helyzetben még inkább fontosnak éreztük az összefogást másokkal. 
 
A Nekedterem.hu-ban olyan partnerre találtunk, amelynek cégfilozófiájával – a zöldszínházi társulás tagjaként – könnyen azonosulunk: a kíméletes eljárásokkal dolgozó kisgazdaságoktól közvetlenül beszerzett friss, tápanyagban gazdag, minőségi alapanyagokat és termékeket kínálnak az erre fogékony vásárlóknak” – áll a Városmajori Szabadtéri Szinpad közleményében.

2023-as színházi élmények

Ahogy azt eddig is tapasztaltuk, a színpadon mindig minőségi élményben lehet részünk, legyen szó színházi előadásról, felnőtt- vagy gyerekkoncertről, esetleg kertmozis filmvetítésekről. Nem meglepő, hogy 2023-ban is remek előadókkal és produkciókkal találkozhatunk majd.

Többek között láthatjuk az Orlai Produkciótól érkező, Hernádi Judit és Gálffi László duójában bemutatott Love Letterst, a Mezítláb a parkbant Kerekes Évával és Epres Attilával, a színpadon és filmen egyaránt nagy sikert aratott Tok-tok, avagy hogy pattog a kocka? című vígjátékot. Látható lesz a Győri Balett magas színvonalú táncprodukciója és a Franciaországban Josef Nadj néven ismertté vált Nagy József világhírű koreográfus darabja, az OMMA, valamint a színház saját, Nyári Krisztián tollából származó centenáriumi előadása, a 100 év Major, avagy az eszméimet nem cserélem. 

2023-ban a külföldi darabok közt az exkluzív meghívott francia Avignon Fesztivál Hamlet a l’imperatif előadása mellett Ibsen két csodálatos darabja is színpadra kerül, a Nórát a Kolozsvári Állami Magyar Színház, míg A nép ellenségét a Marosvásárhelyi Nemzeti Színház produkciójában láthatja majd a közöség. Fellép még a városmajori deszkákon Palya Bea, és hogy a kisebbekről sem feledkezzünk meg: Halász Judit, az Alma és nem utolsósorban a Kaláka együttes.

Az ajándékcsomagok

A kivételes színházi pillanatokat jelentő ajándékkártyák és a melléjük járó meglepetésválogatás három változatban vásárolható meg:

A DELIKÁT CSOMAG 

10 000 Ft-os ajándékkártya, amely 100 százalékban beváltható a Városmajori Szabadtéri Színpad 2023-as évadának produkcióira 
+
Pomodorini hámozott paradicsomszósz (Manheim Anett), zöldséges széles metélt (Szűcs Árpád – MívesTészta), étcsokoládés aszalt meggy (Nobilis)

ÍNYENC CSOMAG

25 000 Ft-os ajándékkártya, amely 100 százalékban beváltható a Városmajori Szabadtéri Színpad 2023-as évadának produkcióira
+
Frizzante száraz fehér habzóbor (Vayi Borászat – 2019), fahéjas szilvaszörp (Palástiné Kovács Ágnes – Venyige tanya), narancsos-fahéjas keksz édesítőszerrel (Majomkenyér), virágméz (Váraljai László és családja), Nekedterem selection – ünnepi teakeverék almaszirmokkal, Nekedterem selection magmix-válogatás 

EXKLUZÍV CSOMAG 
 
40 000 Ft-os ajándékkártya, amely 100 százalékban beváltható a Városmajori Szabadtéri Színpad 2023-as évadának produkcióira
+
Frizzante száraz fehér habzóbor (Vayi Borászat – 2019), hízott libamájmousse-pástétom natúr (Royalpaté), szeletelt paprikás szürkemarha csemegeszalámi No. 4 (Kenyeres Birtok), Viento nemzetközi díjas tejcsokoládé mandulával és karamellizált kakaóbabtörettel (Fabric csokoládé Manufaktúra), prémium csemege fűszerpaprika-őrlemény díszdobozban (Fajsz), Szatmári szilvalekvár csatos üvegben (Méhes-Mézes gyümölcs és gyógynövény Manufaktúra)

Városmajori Szabadtéri Színpad ajándékkártyájához tartozó Nekedterem.hu karácsonyi élelmiszercsomagokat kizárólag személyesen lehet átvenni a Szabadtér Jegyirodában (1052 Budapest, Bárczy István utca 1.), vagy a Nekedterem.hu boltjában (1034 Budapest, Bécsi út 118/A) nyitvatartási időben, a vásárlást követő munkanaptól kezdve.

A Hegyvidék kártya kedvezmény az ajándékcsomagokra nem érvényes.

Ajánló
Ajánló
Szilveszter éjjel

Szilveszter éjjel

Az év utolsó napján, szilveszter éjjelén nem egyszerű hazajutni, ezért szétnéztünk, hogy itt a...

Közös otthoni programok a téli szünetre

Közös otthoni programok a téli szünetre

A karácsony és újév közötti napokban, a néha hosszúnak tűnő téli szünetben sok elfoglaltságot...

A zenegyűlölő – Operasokk a MOM Kulturális Központban

A zenegyűlölő – Operasokk a MOM Kulturális Központban

Hámori Máté karmester, a Danubia Zenekar művészeti vezetője azt szeretné, ha minél többen...