Menü
Aktuális
Hegyvidéki Történetek
Ági vagyok BLOG
Ajánló
Egészség
Gasztro
Zöld környezet
Nagyvilág

 2022-04-07

Tavaszi vitaminfeltöltés – Miért hasznos az infúzióbár?

Tavaszi vitaminfeltöltés – Miért hasznos az infúzióbár?

Mindenkinél eljöhet az a pont, amikor úgy érzi, hogy a szervezete nem működik optimálisan. Ez fakadhat a stresszből, lehet az oka a túlzott napi terhelés, a kevés pihenés vagy a táplálkozás hiányosságai.


Ahhoz, hogy kicsattanjunk az egészségtől, hogy legyen energiánk a hétköznapok megpróbáltatásaihoz, a mindennapok kisebb-nagyobb kihívásaihoz, nélkülözhetetlen a megfelelő nyomelem-, vitamin- és ásványianyag-szint a testünk számára, a megfelelő hidratáltságról nem is beszélve. Nagyon sokszor azonban nem vagyunk tisztában azzal, hogy milyen vitaminra van valójában szükségünk, valamint, hogy a beszedett vitaminok kellő módon hasznosulnak-e a szervezetünkben.

Vannak helyzetek, amikor fontos, hogy az adott vitamin vagy ásványi anyag megfelelően magas koncentrációt érjen el a vérben. Egyedi terápiás célok esetén megfelelő eredmény csak vénás bevitel esetén érhető el.

Miért jó az intravénás vitamin- és folyadékpótlás?

Az intravénás infúziós kezelések olyan beviteli utat biztosítanak a vitaminok, nyomelemek és ásványi anyagok számára, amelyek merőben más megközelítést jelentenek a hagyományos beviteli módoktól. Az infúziós kezelés legfőbb előnye, hogy a bevitt mikroelemek és ásványi anyagok 100 százalékban bekerülnek a keringésbe, hogy ott hasznosuljanak.

A szájon keresztül bevitt készítmények nem azonnal kerülnek hatáshelyükre, a lassú, elhúzódó felszívódást követően a májon haladnak át, és ez tovább csökkentheti a hasznosulásukat. Előfordulhat az is, hogy a szájon át szedett készítmények mesterséges adalékanyagokat tartalmaznak. Emellett a szájon át szedett vitaminok az emésztőrendszert is terhelik, felszívódásuk függ a test adott vitális állapotától, és az egyidőben szedett vitaminok rossz irányba is befolyásolhatják egymás hatását. Ezek elkerülhetők, ha az orvosi felügyelet mellett személyre szabott vitamincsomag közvetlenül a véráramba kerül. Tiszta hatóanyagok, valódi hasznosulásra kerül sor, a hatóidő redukálódik, akár azonnali eredmény is tapasztalható.

Az infúziós terápiák révén a Fájdalom Ambulancián egy olyan egyedülálló eszköztár áll rendelkezésre, amelynek segítségével – a hatóanyagok szakemberek által összeállított keverékével és dózisával – több egészségügyi nehezítettség, probléma kezelése, nem kívánt állapot feloldása, speciális cél elérése támogatható.

A kezelés időtartama 45-60 perc, amelynek során a kiválasztott vitaminkoktél a véráramon keresztül jut a szervezetbe. Amíg az infúziót kapjuk, kényelmes hidromasszázságyakban élvezhetjük a nyugodt perceket, az „énidőt”, amelynek eredményeként egy kipihent, vitalizált, egészségesebb emberként születhetünk újjá.

Kinek ajánlják?

Nekünk szól, ha sportolók vagyunk, és a teljesítménymaximalizálás számunkra a cél.

Nekünk ajánlják akkor, ha a mindennapjaink során a fenntartható fizikai és mentális optimumra törekszünk.

Akkor is hasznos, ha a tél után regenerálódnánk, feltöltenénk a vitaminraktárainkat.

Az infúzióbárban a helyünk, ha csak kikapcsolódnánk, miközben szervezetünk számára biztosítjuk a szükséges vitamin- és ásványianyag-ellátást.

A fentieken túl az ambulancián célzott problémákra is megoldást kínálnak, legyen szó akár migrénről vagy egyéb, régóta kínzó fájdalomról.
 
Az infúzióbár szakmai hátterét, a prémium, magas minőséget a Fájdalom Ambulancia közel 20 éves szakmai múltja biztosítja. Az infúzióbár egy egészen újszerű, a megszokottól eltérő kezelés. Miközben felkészítik a testünket arra, hogy optimális egyensúlyba kerüljön, nincs más teendőnk, csak magunkra figyelni és kikapcsolódni. A testi-lelki feltöltődéshez elengedhetetlen a kifinomult, privát, luxuskörnyezet, a teljes ellazulást pedig hidromasszázságyak teszik felejthetetlenné.

Ajánló
Ajánló
Ha folyton fáradtak vagyunk – A pajzsmirigy megbetegedései

Ha folyton fáradtak vagyunk – A pajzsmirigy megbetegedései

A pajzsmirigybetegség egyik tipikus tünete, amikor akár tíz óra alvás után is fáradtnak,...

Család születik program

Család születik program

A Maternity Magánklinika a várandósság teljes ideje alatt, egészen a szülés pillanatáig mindenben...

Mentsük meg a fogainkat!

Mentsük meg a fogainkat!

Amikor fáj a fogunk, mindent megtennénk, hogy megszabadítsanak minket ettől a kíntól, még a...