Menü
Aktuális
Hegyvidéki Történetek
Ági vagyok BLOG
Ajánló
Egészség
Gasztro
Zöld környezet
Nagyvilág

A street food alapvetően a nagyvárosokban fejlődött ki, és ennek megfelelően az ott pörgő,...

A póréhagyma a francia konyha népszerű alapanyaga, nálunk viszont nem igazán elterjedt. A...

A késő őszi, téli időszak fontos tápanyagforrásai a diófélék, az olajos magvak. Koncentrált...

Most, amikor egyre gyakoribbak a hűvösebb, megfázásra, influenzára hajlamosító idők, iktassuk be...

Az E-80 torta a neves cukrászfamília egyik tagja, Auguszt Elemér 80. születésnapjára készült...

Tetszetős, ízletes és egészséges – ezek a padlizsán legfontosabb jellemzői. A tojásgyümölcsként...

Gasztronómia
Pikáns ízek, zsírfaló fűszerek

Pikáns ízek, zsírfaló fűszerek

A jó ételnek lelke van, ezt a lelket pedig a fűszerezés adja. A fűszerekkel nemcsak az...

A nyár kedvenc alapanyaga, a túró

A nyár kedvenc alapanyaga, a túró

Ahogy melegszik az idő, egyre kevésbé kívánjuk a nehéz ételeket vagy az émelyítően édes, krémes...

Szupergyümölcsünk, a meggy

Szupergyümölcsünk, a meggy

A jó idő beköszöntével változatosabbá tudjuk tenni az étkezésünket, hiszen friss zöldségeket,...

Ne féljünk a szénhidrátoktól!

Ne féljünk a szénhidrátoktól!

Manapság divatos rettegni a szénhidrátoktól: aki fogyni akar, igyekszik teljesen kiiktatni őket...

A nagyi pogácsája – Gyermekkorunk ízei

A nagyi pogácsája – Gyermekkorunk ízei

Ki ne emlékezne nagymamája friss, jó illatú, omlós pogácsájára, amit minden tiltás ellenére még...

Közös vacsorák a családi asztalnál

Közös vacsorák a családi asztalnál

Az idén nehezen indult be a tavasz, és még áprilisban is előfordult, hogy hóesésre ébredtünk, de...

3 / 28