Menü
Aktuális
Hegyvidéki Történetek
Ági vagyok BLOG
Ajánló
Egészség
Gasztro
Zöld környezet
Nagyvilág

 2017-12-14

Elindítottuk a Hegyvidék kártya Youtube csatornáját is!

Elindítottuk a Hegyvidék kártya Youtube csatornáját is!

Mivel április óta forgatjuk a Hegylakó Életmód Magazin adásait, most már annyi videoanyag van a tarsolyunkban, hogy célszerűnek látszott egy saját Youtube csatorna elindítása.

A visszajelzések alapján tetszett nektek az az ötlet, hogy veletek együtt kipróbáljuk és bemutassuk a Hegyvidék Kártya elfogadóhelyeket.

Ez jó alkalmat kínál a merész tesztelőknek, hogy ténylegesen megtapasztalják, milyen az adott partner által kínált szolgáltatás. Így próbálhatták ki a jelentkező Hegyvidék Kártya tulajdonosok például egy fodrászat, kozmetika, étterem, vagy épp a MOM Sport által kínált lehetőségeket.
Volt néhány olyan szolgáltatás is, amit nagyon fontosnak tartottunk bemutatni, ilyen volt például a mammográfia, amiről számos tévhit kering, ezeket a személyes bemutatásunkkal megpróbáltunk eloszlatni.

A Hegyvidék Televízióban havonta egyszer láthatjátok az aktuális műsort, illetve még néhányszor annak ismétlését. Mivel ezek a témák nem évülnek el, azt gondoltuk, hasznos, ha az érdeklődési körötöknek megfelelő és itt bemutatott szolgáltatásokat később is meg tudjátok nézni, ezért elindítottuk a Hegyvidék Kártya Youtube csatornát, amelyen az összes eddigi tesztet megnézhetitek.

Természetesen további partnereket is be fogunk mutatni, ezért érdemes feliratkozni a csatornára, amit az alábbi videó alatt tehettek meg:
 

 
Kíváncsiak vagyunk a véleményetekre, úgyhogy nézzétek meg a videókat, és aztán akár el is küldhetitek nekünk, melyik rész tetszett a legjobban! Sőt, továbbra is várjuk a bátor jelentkezőket, akik kipróbálják, tesztelik velünk az elfogadóhelyek szolgáltatásait.
info@hegyvidekkartya.hu
 
Jó szórakozást!

Üdv,

Ajánló
Ajánló
Karácsonyi csokibonbon készítő foglalkozás

Karácsonyi csokibonbon készítő foglalkozás

Akik ismernek, azok tudják, hogy a kávé mellett a csokoládé is a nagy kedvenceim közé tartozik,...

A legjobb karácsonyi ajándék kultúrakedvelőknek!

A legjobb karácsonyi ajándék kultúrakedvelőknek!

Én már megnéztem a jövő nyári műsorokat, és azt kell, hogy mondjam, sok olyan program lesz a...

A „dress code”, és ami mögötte van

A „dress code”, és ami mögötte van

A megfelelő munkahelyi öltözet gyakran kritikus pontja a ruhatárnak. Miért kell bizonyos...