Menü
Aktuális
Hegyvidéki Történetek
Ági vagyok BLOG
Ajánló
Egészség
Gasztro
Zöld környezet
Nagyvilág

Bár a termesztett gomba egész évben kapható az üzletekben vagy a piacokon, az ezeknél ízesebb...

Bár egész évben fontos, hogy az immunrendszerünk jól működjön, az őszi-téli időszakban a hideg...

Ha figyelünk arra, hogy konyhánkban is megjelenjen a környezettudatosság, jól tesszük, ha...

Az októberhez egyre inkább hozzákapcsolódik a sütőtök, vegyük akár a már nálunk is teret nyerő...

Napjainkban egyre többet halljuk a bélflóra, mikrobiom, probiotikum, prebiotikum, szimbiotikum...

A kenyér egyik alapvető élelmiszerünknek számít, szinte minden nap kerül belőle a családi...

Gasztronómia
Kukoricázzunk! – Változatos ételek kukoricából

Kukoricázzunk! – Változatos ételek kukoricából

Szinte természetes, hogy jó időben a kukoricáról a strandon is könnyen fogyasztható csöves, főtt...

Homoktövis, az immunerősítő szupertáplálék

Homoktövis, az immunerősítő szupertáplálék

A kertekben díszbokorként is ültetett homoktövis narancssárga termése igazi superfood. Bár az...

Húsmentes hétfő szeptember – Buddha-tál

Húsmentes hétfő szeptember – Buddha-tál

Azt mondják, jobban esik az étel, ha szépen van tálalva. A Buddha-tál, amely eredetileg a vegán...

Nemcsak nyáron grillezhetünk – Válasszuk a legjobb marhahúst!

Nemcsak nyáron grillezhetünk – Válasszuk a legjobb marhahúst!

A nyár a kerti partik, grillezések, bográcsozások ideje, ám amíg az időjárás engedi nem kell...

Halpéntek – augusztus

Halpéntek – augusztus

A dietetikusok legalább heti egy alkalommal javasolják halfélék fogyasztását, így a magyar átlag,...

Üdítő gyümölcs a nyári melegben: a fekete szeder

Üdítő gyümölcs a nyári melegben: a fekete szeder

A szeder fanyar és édeskés ízének elegye nagyon jólesik a kánikulában, a belőle készült szörpök,...

1 / 35