Menü
Aktuális
Hegyvidéki Történetek
Ági vagyok BLOG
Ajánló
Egészség
Gasztro
Zöld környezet
Nagyvilág

A pekándió nagyon hasonlít a hazánkban honos dióra, de annál hosszúkásabb, kevésbé tagolt, a...

Bár hazánkban mindig is az alma számított az első számú gyümölcsnek, a körte is népszerű. Nem...

Azok, akik ragaszkodnak a reggeli kávéjukhoz, hogy felfrissülve kezdjék a napot, biztosan...

Augusztusban, amikor a kert friss zöldségek és napérlelte gyümölcsök sokaságát kínálja, vétek...

A ropogósra sütött, finom hozzávalókkal megpakolt, olvasztott sajttal megbolondított...

Akár a nyári szabadság idején, akár az év bármelyik szakában előfordulhat, hogy nincs időnk,...

Gasztronómia
Milyen torta és sütemény dukál esküvőre, lagzira?

Milyen torta és sütemény dukál esküvőre, lagzira?

Az öt és félmilliomodik beoltott után jelentősen enyhültek a járvány miatt bevezetett szigorú...

Nyár a konyhában – Hűsítő ételek, italok

Nyár a konyhában – Hűsítő ételek, italok

Amikor negyven fok körül jár a hőmérséklet, arra vágyunk, hogy ételeink és italaink is hűsítők,...

A nyár slágerzöldsége, a cukkini

A nyár slágerzöldsége, a cukkini

Nem csoda, hogy ez a zöldségféle a nyári ételek sztárja: a 95 százaléka víz, tehát remekül...

Mit együnk a bélrendszerünk egészségéért?

Mit együnk a bélrendszerünk egészségéért?

Egyre nyilvánvalóbb, hogy fokozottan kell figyelnünk a bélrendszerünk állapotára. Nemcsak azért,...

Pikáns ízek, zsírfaló fűszerek

Pikáns ízek, zsírfaló fűszerek

A jó ételnek lelke van, ezt a lelket pedig a fűszerezés adja. A fűszerekkel nemcsak az...

A nyár kedvenc alapanyaga, a túró

A nyár kedvenc alapanyaga, a túró

Ahogy melegszik az idő, egyre kevésbé kívánjuk a nehéz ételeket vagy az émelyítően édes, krémes...

1 / 27