Menü
Aktuális
Hegyvidéki Történetek
Ági vagyok BLOG
Ajánló
Egészség
Gasztro
Zöld környezet
Nagyvilág

 2019-01-21

Filmnézés, moziban vagy otthon?

Filmnézés, moziban vagy otthon?

Felnőttként már koránt sem járok annyiszor moziba, mint mondjuk tizenévesen, de még most is vannak olyan filmek, amiknek a megnézéséhez kell a „moziélmény”. Ezért mentem el a CINEMApink MOM Parkban lévő mozijába, de meglepett, amit ott tapasztaltam. 

Mivel mostanra kicsit elkényelmesedtem, nehezebben mozdulok ki otthonról, ráadásul a filmek nagyrészét előbb utóbb a tévében is leadják, minek menjek akkor moziba? Nem beszélve arról, hogy elég magas vagyok, így nem olyan kényelmesek az ülések, kicsi a hely a lábamnak, a szomszéd ülésen ülő másik néző néha meglöki a könyököm. Ha mondjuk, a sor szélére szól a jegyem, szinte biztos, hogy valaki a sor közepéről csak a film kezdetére esik be, így az egész sornak kényelmetlenül feszengenie kell, amíg ő végre a helyére botorkál.
Ismerős szituációk? Nem akarok házsártosnak tűnni, de ezek miatt a dolgok miatt tényleg kétszer meggondolom, hogy menjek-e moziba…

„Pink” érzés

Azt hiszem épp jókor jött a CINEMApink csatlakozása a Hegyvidék kártya elfogadóhelyekhez, mert ahhoz, hogy ajánlani tudjam őket, muszáj volt nekem is kipróbálni, és meg kell, mondjam csalódtam. Méghozzá nagyon kellemesen!

Nézzük a házsártos panaszokat:

Mozi: nincs elég hely a lábnak

CINEMAPink: Bőven van hely, ugyanis nem székek vannak, hanem fotelek! Igen, pont olyan nagy, kényelmes fotelek, mint mondjuk egy nappaliban, sőt az egész hangulat ilyen. Amikor beléptem a moziterembe foteleket láttam, amik közt a kisasztalon egy-egy éjjelilámpa világított. Ráadásul minden fotelhez egy lábtartó zsámoly is tartozik, ami a mostanában szokásos 2 órás (vagy még ennél is hosszabb) filmek nézése közben nagyon kényelmes tud lenni. 

Mozi: túl közel van a szomszéd ülés:

CINEMAPink: A szomszéd véletlenül sem tud meglökni, viszont mondjuk, ha kedvesünkkel összebújva szeretnénk megnézni a filmet, akkor a sor szélétől számított első ülést érdemes kihagyni, és a következő kettőbe venni a jegyeket, így a kisasztal is elválaszt a szomszéd üléstől, vagy eleve a páros ülésre kérni a jegyeket.
 
Azt hiszem nem véletlen, hogy a CINEMApink Hegyvidéki mozijának CINEMApink VIP MOM Park a neve…
 
Jó szórakozást a filmekhez, és ne felejtsétek otthon a Hegyvidék kártyátokat!


 
Várjunk csak… nehogy elfelejtsétek a „KEDVENC MOZIM – KEDVENC FILMEM” játékot! Nekem mostantól a kedvenc mozim a CINEMApink MOM PARK VIP .

Csak egy komment a facebook poszt alatt, és máris esélyed van a 3 db. 2 főre szóló mozijegy megnyerésére.

A játékszabályzatért kattints IDE.

Ajánló
Ajánló
A legjobb karácsonyi ajándék kultúrakedvelőknek!

A legjobb karácsonyi ajándék kultúrakedvelőknek!

Én már megnéztem a jövő nyári műsorokat, és azt kell, hogy mondjam, sok olyan program lesz a...

A „dress code”, és ami mögötte van

A „dress code”, és ami mögötte van

A megfelelő munkahelyi öltözet gyakran kritikus pontja a ruhatárnak. Miért kell bizonyos...

Párhuzamosok a Várkert Bazárban

Párhuzamosok a Várkert Bazárban

Tavaly csatlakozott Hegyvidék kártya elfogadóhelyeinkhez a Várkert Bazár, amely az állandó...