Menü
Aktuális
Hegyvidéki Történetek
Ági vagyok BLOG
Ajánló
Egészség
Gasztro
Zöld környezet
Nagyvilág

 2022-12-13

Karácsonyi ajándék az utolsó napokban

Karácsonyi ajándék az utolsó napokban

Van, aki lustaságból, van, aki az időhiány miatt hagyja az utolsó pillanatra a karácsonyi ajándékok beszerzését, és bár nem az ajándékokról, hanem a szeretetről, az együtt töltött minőségi időről kellene, hogy szóljon az ünnep, azért egy-egy apró figyelmesség mindenkinek jólesik.


Az utolsó napokra hagyott ajándékvásárlásnál a legjobb, ha vagy a közeli kisebb boltok egyikében, vagy pedig online ajándékutalvány formájában szerezzük be a meglepetéseket. Ráadásul mindkét esetben elkerülhetjük a zsúfolt bevásárlóközpontok emberáradatát.

Utalvány

Elsőre nem tűnik túl személyesnek egy ajándékutalvány, de ha olyan szolgáltatásra szól, aminek a megajándékozott örülne, és már nincs időnk a nyakunkba venni a várost, akkor nézzük meg, hogy milyen lehetőségek vannak online vásárlásra.

Ha így veszünk ajándékutalványt, akkor azt otthon kinyomtathatjuk, és egy szép, kézzel írott borítékban átadhatjuk, vagy ha esetleg személyesen nem tudunk találkozni, akkor digitális formátumban is elküldhetjük az ismerősünknek.

Nézzük meg, hogy milyen szolgáltatásokban gondolkodhatunk:

Masszázs

A felnőttek jelentős része ülőmunkát végez, amelynek velejárója a derék- és hátfájdalom, ezért egy frissítő masszázs sokak számára jelent felüdülést.

A Vitality Wellnessben többféle masszázstechnika közül választhatunk, mint a tradicionális vagy olajos thai masszázs, hagyományos vagy aromaterápiás svéd masszázs, relaxáló egész testes vagy reflexológiai talpmasszázs. A masszázsok egy és másfél órás változatban kérhetők.

Mozibérlet

Már arra is van lehetőség, hogy féléves vagy egész éves bérletet vegyünk a Cinema MOM -ba, és így a megajándékozott az első használat dátumától számított 6, vagy 12 hónapig korlátlan számú mozielőadást nézzen meg Budapest egyik legkényelmesebb mozijában!

Névre szóló mozibérlet saját részre, vagy ajándékba is megvásárolható, egy személy akár több, más nevére szóló Cinema MOM mozibérletet is vásárolhat. A bérlet kártyát online a webshopban és a mozi jegypénztárában is meg lehet vásárolni.
 
A Cinema MOM mozibérletek limitált példányszámban, a készlet erejéig, vagy legkésőbb 2022. december 22. éjfélig kaphatók!

A bérleten kívül ajándékjegyet vagy a mozi alsó szintjén található bowlingpálya használatára szóló ajándékutalványt is vásárolhatunk, szintén a weboldalon vagy személyesen a mozi pénztárában.

Ajándékcsomag

Akkor sincs nagy baj, ha nem egy embernek, hanem mondjuk egy párnak vagy egy családnak kell az utolsó napokban karácsonyi ajándékról gondoskodnunk. Ilyenkor jön jól egy gondosan összeválogatott ajándékcsomag.

Itt a Hegyvidéken több olyan kisebb üzlet van, ahol nagykorú ismerőseinknek sokféle alkoholos italból és delikatesztermékből válogathatunk, amit kérésre össze is csomagolnak. A Grand Radovin Böszörményi úti üzletében a különleges borokon és pezsgőkön kívül olyan karácsonyi ízeket idéző párlatok is kaphatók, mint a gluténmentes és vegán Amaretto Sofia, amely amellett, hogy néhány ünnepi recept fontos összetevője, magában fogyasztva is igazi élmény. A legkiválóbb minőségű olasz mandulából készült párlatban a narancs és a grapefrút héja gondoskodik a tökéletes ízharmóniáról.

Az üzlet nyitvatartása karácsony előtt:

December 19. hétfő 10:00 - 20:00
December 20. kedd 10:00 - 20:00
December 21. szerda 10:00 - 20:00
December 22. csütörtök 10:00 - 21:30
December 23. péntek 10:00 - 21:30
December 24. szombat 09:00 -14:00

Azt azonban sose felejtsük el, hogy nem az ajándék értéke számít, hanem az, hogy szívből adjuk!

Ajánló
Ajánló
A tökéletesen sima bőr titka

A tökéletesen sima bőr titka

A lézeres kezelések jó szolgálatot tesznek a szépségápolás területén. Így például a világ első...

Ragyogjunk télen is! Bőrápolás a fagyos napokon

Ragyogjunk télen is! Bőrápolás a fagyos napokon

A téli időszakban a kipirosodó, száraz és viszkető bőr sokaknak gondot okoz, de a kellemetlen...

Szilveszter éjjel

Szilveszter éjjel

Az év utolsó napján, szilveszter éjjelén nem egyszerű hazajutni, ezért szétnéztünk, hogy itt a...