Menü
Aktuális
Hegyvidéki Történetek
Ági vagyok BLOG
Ajánló
Egészség
Gasztro
Zöld környezet
Nagyvilág

 2023-12-07

Ajándékozz hazait!

Ajándékozz hazait!

Ahogyan arról már korábban is szó esett a Hegylakó Magazinban, a környezet megóvásának egyik módja, ha lehetőleg a lakóhelyünkhöz közeli előállítású termékeket vásárolunk. Vajon a karácsonyi ajándékok tekintetében is be tudjuk ezt tartani?


A válasz szerencsére igen, hiszen több üzlet is kínál „hazai” termékeket, mint például a Nekedterem, ahol magyar termelői családok és manufaktúrák által előállított árucikkekből válogathatunk, sőt, segítségképpen különböző karácsonyi csomagokat is találunk a választékban.

Hölgyeknek

A Pretty woman rózsaszín látványvilágú csomagban a HerbaTherapy kiváló minőségű rózsavizes termékei, úgy, mint a BIO Rózsa hidrolátum, a Rosaline Prémium tápláló testvaj rózsavízzel és a Seherezade Természetes radírozó szemcséket tartalmazó, bőrmegújító szappan mellett egy könnyed rozébor, valamint a Mendula Bakery borhoz illő magkeveréke található. A nagy ablakos dobozt piros szalaggal és egy ajándékkártyával díszítik.

A Relaxálós doboz nőknek csomag szintén a hölgyek szívét hivatott rabul ejteni. Rohanó napjaikon jó kicsit megállni és kikapcsolódni. A HerbaTherapy szappanja és rózsavize, valamint a Napvirágszappan Manufaktúra rózsás fürdősója tökéletes kikapcsolódást nyújthat az ajándékozottnak.

Uraknak

A Férfiak öröme díszdobozban összeállításnál azt a mondást vették figyelembe, hogy az ő szívükhöz általában a hasukon keresztül visz az út, ám akadnak igazi különlegességet kedvelők, akik szívesen kísérleteznek, és kevernek egyedi gin-tonicot. A különleges ízek harmóniáját a Choco me Voilé 3-as válogatása biztosítja, amelyben 3-féle étcsokoládéba mártott gyümölcs található.

A csomagban található magyar gyártású Búzavirág gin készítéséhez használt 24 összetevő közül a hárs és az akác adja az ital fő karakterét. Jellegzetes aromája kifejezetten a hazai ízlésvilágnak szól. Illatában a bodza, a hárs, az akác, amely kellemesen édeskés, ízében a boróka és a citrusosság, a lágy, lekerekedett jegyek dominálnak.

Cukor nélkül

Akkor sem kell aggódni, ha akár egészségügyi okokból, akár csak az alakjukra való odafigyelés miatt a megajándékozott nem fogyaszt cukrot, mert több cukormentes karácsonyi csomag is található a választékban:

Cukormentes csomag fenyőfás nagy dobozban a Spájz cukormentes levendula szörpje mellett cukormentes fehér csokoládét és a Herbatea Diab teakeverékét találunk.

Cukormentes trió díszdobozban három kedvelt cukormentes terméket válogattak össze. A Panni cukormentes sárgabarack lekvár és a Choco me cukormentes málnás lapocskák mellé a Herbatea Diab teakeveréke került.

Ajándék és segítség

Ha a Nekedterem weboldalán keresztül megrendelhető karácsonyi ajándékcsomagban egy kék bögrét vagy egy mécsestartót találunk, akkor jó, ha tudjuk, hogy a csomag megvásárlásával a megváltozott munkaképességűeket is támogatjuk. Ezek a termékek ugyanis a Fészek Kézművesház által foglalkoztatott megváltozott munkaképességű emberek kezeinek munkái.

A Sarkcsillag csomagot az éjszakai csillagok inspirálták. A Herbatea Manufaktúra Sarkcsillag teája az éjszaka békéjét varázsolja elénk. Gyújtsunk mellé egy mécsest az Égbolt mécsestartóban, hogy beragyogja a szobát a csillagok fénye. A Fészek Kerámia műhely megváltozott munkaképességű embereknek segít a kreatívitásuk megélésében, így minden darab egyedi. Az Ezercsepp Méhészet gyömbéres krémméze a forró teába kanalazva pedig feltölti a testet és a lelket.

A Forralt bor csomagban található Zelna borászat bio kékfrankos bora a Balaton-felvidékről származik, mellette találjuk a Fészek Kerámiaműhely belül mélyzöld, kívül kék teás csészéjét, és a Herbatea Manufaktúra forraltbor-keverékét is a dobozban. Remek ajándék a forralt bor kedvelőinek.

Ajánló
Ajánló
A tökéletesen sima bőr titka

A tökéletesen sima bőr titka

A lézeres kezelések jó szolgálatot tesznek a szépségápolás területén. Így például a világ első...

Ragyogjunk télen is! Bőrápolás a fagyos napokon

Ragyogjunk télen is! Bőrápolás a fagyos napokon

A téli időszakban a kipirosodó, száraz és viszkető bőr sokaknak gondot okoz, de a kellemetlen...

Szilveszter éjjel

Szilveszter éjjel

Az év utolsó napján, szilveszter éjjelén nem egyszerű hazajutni, ezért szétnéztünk, hogy itt a...