Menü
Aktuális
Hegyvidéki Történetek
Ági vagyok BLOG
Ajánló
Egészség
Gasztro
Zöld környezet
Nagyvilág

 2024-02-06

Pazar kilátás és gasztronómia

Pazar kilátás és gasztronómia

Már Budapesten is sok olyan helyen várnak minket vendéglátóhelyek, ahol nemcsak a gasztronómiai élvezeteknek hódolhatunk, hanem az ételek-italok elfogyasztása közben csodás kilátásban is gyönyörködhetünk.


Az egyik ilyen - a Hegyvidék kártya elfogadóhelyek közé nemrég csatlakozott - helyszín teraszáról Budapest egyik legnépszerűbb panorámáját, a budai várat is láthatjuk, azonban a Sunhill Bistro & Skybar nem elégszik meg a helyszín adta előnyével, az ételek-italokkal és a változatos programokkal is a vendégek kedvében szeretne járni.

A helyszín

Alattunk a nyüzsgő Budapest, körülöttünk a Naphegy festői környezete, a visszajáró vendégek szerint pedig az abszolút fénypont a teraszon ülve élvezni a csodás naplementét. Lebegni a város felett, csodálni az este is csillogó Dunát, meghitten koccintani a pergola árnyékában vagy az exkluzív teraszon. A rendezvények alkalmával pedig akár a táncolók forgatagába is belevethetjük magunkat.

Persze nem kell estig várnunk, a pazar környezet egész nap várja a vendégeket, legyen szó gazdag reggeliről vagy egy fontos üzleti ebédről.

A konyha

A Sunhill Bisztró filozófiája szerint igazi minőséget csak igazi csapatban lehet létrehozni, ahol mindenki hozzáteszi a magáét, és igyekszik magából a legjobbat kihozni. Mindegy, hogy egy könnyű reggeliről vagy egy exkluzív vacsoráról van szó, a vendég ugyanazzal a maradandó gasztroélménnyel távozik tőlük. A mesterséf szakértelme, kreativitása és elhivatottsága jelenti a garanciát az ízében, hangulatban, megjelenésben megmutatkozó kiváló minőségre, amit a Naphegy tetején megtalálunk.

Rendezvények

A Sunhill Bistro & Skybar 2024-ben izgalmas újdonságokkal vár mindenkit a gasztronómia, a sport és az üzlet világából. Az év első rendezvénye a Sunhill Piknik lesz február 10-én 11.30-tól, amely kicsiknek és nagyoknak egyaránt kiváló szórakozást ígér. A kisebbeket játéksarok és animátor várja, a tévéken mesék mennek a nap folyamán, a felnőttek hangulatáért pedig élő dj-szett felel. A Dereszla pincészet jóvoltából minden nagykorú vendéget egy pohár welcome drink is vár.

A rendezvényen bemutatják a séfjeik legújabb remekművét, a Sunhill Signature Pizzát, amely egy braseolas-fügés-kecskesajtos különlegesség. Csak ezen a napon az étlapon szereplő mind a négyféle pizza 3000 forint/darab áron vásárolható meg.

Akik más ízekre vágynak, azok a rendezvény ideje alatt a bár és az étlap kínálatából is választhatnak. Az utolsó téli hónap naplementéit így akár forralt borral vagy forró csokival a kézben is élvezhetjük a Naphegy tetején.

Asztalfoglalás: http://tinyurl.com/bdfdtzun
Facebook-esemény: https://fb.me/e/6mWvp1PMx

Ajánló
Ajánló
Ragyogjunk télen is! Bőrápolás a fagyos napokon

Ragyogjunk télen is! Bőrápolás a fagyos napokon

A téli időszakban a kipirosodó, száraz és viszkető bőr sokaknak gondot okoz, de a kellemetlen...

Szilveszter éjjel

Szilveszter éjjel

Az év utolsó napján, szilveszter éjjelén nem egyszerű hazajutni, ezért szétnéztünk, hogy itt a...

Közös otthoni programok a téli szünetre

Közös otthoni programok a téli szünetre

A karácsony és újév közötti napokban, a néha hosszúnak tűnő téli szünetben sok elfoglaltságot...