Menü
Aktuális
Hegyvidéki Történetek
Ági vagyok BLOG
Ajánló
Egészség
Gasztro
Zöld környezet
Nagyvilág

 2023-12-06

Család születik program

Család születik program

A Maternity Magánklinika a várandósság teljes ideje alatt, egészen a szülés pillanatáig mindenben támogatja a pácienseit, és arra is lehetőség van, hogy a későbbiekben az újszülöttek gondozását a klinikán végezzék el. 


Manapság már csak kevés családnál megoldható, hogy több generáció együtt éljen, és az idősebb családtagok ott legyenek segítőként az újdonsült anyukák mellett, azonban szerencsére a szülők a kisbaba születése előtt részt vehetnek különböző felkészítő tanfolyamokon.

A szülés előtti időszak

A Maternity Magánklinika Család születik programjának keretein belül első lépésként az Anyaságra felkészítő tanfolyam nyújt segítséget a leendő édesanyáknak, és készíti fel őket az előttük álló útra. A Várandósgondozási csomagok lehetővé teszik, hogy a várandósságot minden esetben az édesanya által választott orvos és szülésznő kísérje végig, segítve a kismamákat, hogy a szülést megelőző időszakot biztonságban, nyugodtan éljék meg. 

A protokoll által előírt vizsgálatok elvégzése mellett a várandósság egyéni nyomon követésével, precíz munkával, speciális gondozással és állandó tanácsadással biztosítják, hogy pácienseik zavartalanul készülhessenek fel az őket váró csodálatos élményekre. 

A nyugodt babavárást és a kismamák kényelmét előtérbe helyezve a laborvizsgálatok, az ultrahangvizsgálatok és a kiegészítő szolgáltatások – mint például a tornák, a mozgásterápia és az Anyaságra felkészítő tanfolyamok, Nyílt napok, Újszülött és gyermek elsősegély-tanfolyamok – mind egy helyen, nyugodt légkörben, saját rendelőikben és a Maternity Stúdióban történnek. 

Az „aranyóra”

Jelmondatuknak megfelelően a szülők együtt élhetik át a családszületés élményét és háborítatlanul tölthetik el közösen az aranyórát. Korszerűen felszerelt egyszemélyes szülőszobáikban az édesapa végig jelen lehet az újszülött világrajövetelekor, történjén az természetes úton vagy császármetszéssel. 

Alap és prémium szülészeti csomagjaik egyaránt lehető teszik, hogy a szülést minden esetben választott szülészorvos segítse, és természetesen szülésznőválasztásra is lehetőség van. A kismama számára megfelelő szülész-nőgyógyász szakorvos és a szülésznő kiválasztásában szülési koordinátoraik segítenek. A legújabb fejlesztéseknek köszönhetően a benntartózkodás teljes ideje alatt a parkolás is biztosított a klinika területén. 

A szülőszobák kialakításánál arra törekedtek, hogy az édesanya megtalálhassa az adott pillanatban a számára legkényelmesebb vajúdási pozíciót és eszközöket. Mindkét szülőszoba lehetőséget nyújt a kádban vajúdásra, illetve egyéni igényeknek megfelelő hangulati fényekkel, zenével és aromaterápiás olajokkal könnyítik a szülésznők a vajúdás, illetve a szülés folyamatát. 

A szülés utáni időszak

A szülést követően két éjszakát tölthet el az édesanya, az édesapa és az újszülött komfortos, csak a család számára fenntartott családi szobákban. Amennyiben az édesanya vagy az újszülött állapota nem teszi lehetővé a hazamenetelt, természetesen extra éjszakák igénybevételére is lehetőség van. 

A teljes bent tartózkodás alatt tapasztalt neonatológusok kísérik figyelemmel az újszülött állapotát, a szülőknek pedig kompetens csecsemőápolók segítenek elsajátítani gyermekük gondozását.

A Maternityben a távozás után sem engedik el a családok kezét, kiváló csecsemő- és gyermekgyógyász szakorvosaik a hazamenetel után is gyermekorvosi vizsgálatokkal várják vissza a legkisebb pácienseket.

Ajánló
Ajánló
Ha folyton fáradtak vagyunk – A pajzsmirigy megbetegedései

Ha folyton fáradtak vagyunk – A pajzsmirigy megbetegedései

A pajzsmirigybetegség egyik tipikus tünete, amikor akár tíz óra alvás után is fáradtnak,...

Mentsük meg a fogainkat!

Mentsük meg a fogainkat!

Amikor fáj a fogunk, mindent megtennénk, hogy megszabadítsanak minket ettől a kíntól, még a...

Hatékony immunválasz – Mindent a lázról

Hatékony immunválasz – Mindent a lázról

Az őszi-téli időszakban gyakoribbá válnak a különböző fertőzéses megbetegedések. Ha tudni...