Menü
Aktuális
Hegyvidéki Történetek
Ajánló
Egészség
Gasztro
Zöld környezet
Nagyvilág

 2019-02-05

Változunk, fejlődünk és már két éve veletek vagyunk!

Változunk, fejlődünk és már két éve veletek vagyunk!

Igen, már két éve vagyunk veletek a Hegylakó Magazin online felületén, azt pedig örömmel látjuk, hogy hétről hétre egyre többen olvassátok és osztjátok meg másokkal is cikkeinket! 


Hegylakó Magazin a világhálón

Egy online, vagy akár egy nyomtatott magazin indulásánál sosem lehet biztosan tudni, hogy sikerül-e megtalálni a hangot az olvasókkal, és sikerül-e fenntartani hosszabb távon is az érdeklődésüket. A tőletek kapott üzenetek alapján nekünk ez az elmúlt két évben sikerült, és szeretnénk, ha a továbbiakban is velünk maradnátok!

Éppen ezért, továbbra is itt leszünk, és a visszajelzések alapján, néhány dolgon változtattunk, természetesen úgy, hogy a nektek kedves dolgok, például a Hegyvidéki történetek rovat továbbra is a megszokott formájában lesz megtalálható.

A címlapon láthatjátok a legnagyobb változást, az új design lehetővé teszi, hogy már itt több cikkbe is betekintést kapjatok. Néhány rovatot összevontunk, és a kéréseknek megfelelően több programajánlót olvashattok, sőt már könyveket is ajánlunk nektek.

Másik weboldalunkon azt is láthattátok, hogy folyamatosan csatlakoznak új partnerek a Hegyvidék kártya elfogadóhelyek már így is népes táborához, és évente többször kaphattok nagyobb mértékű, időszakos kedvezményeket tőlük. Az ez évi első ilyen akció kuponjait megtaláljátok az oldal alján.

Hegylakó Magazin a valós világban

Áprilisban és szeptemberben újra nyomtatott formában találkozhattok velünk, és annyit már most elárulhatunk, hogy a kedvezmények és partner bemutatkozások mellett sok kerületi érdekességet is készülünk nektek bemutatni a magazin oldalain.

Ezekhez a megjelenésekhez kapcsolódóan várunk majd titeket a Hegyvidéki Önkormányzat két nagy rendezvényén, a nyári Hegyvidéki napokon, 2019. június 1-2., valamint a Hegyvidéki őszön is. 

Hegyvidéki gasztro-kalandozás

A gasztronómia egyre népszerűbb téma, hiszen ki ne szeretné a finom falatokat?! Szerencsénkre itt nálunk a Hegyvidéken is sok jó étterem, cukrászda és kávézó van, idén pedig nektek is lehetőségetek lesz kipróbálni, hogy melyik fogást hogyan készítik el.

Már több Hegyvidék kártya elfogadóhely szolgáltatását kipróbáltunk együtt itt a kerületben, most pedig vendéglátóhelyek tesztelésére keresünk jelentkezőket. Erről egy későbbi posztban részletesebben is írok, és azt javasolom, hogy ha nem akartok lemaradni a lehetőségről, akkor kövessétek a Hegyvidék kártya facebook oldalát!

2019. is érdekességekben gazdag év lesz, olvassátok a cikkeinket és legyetek ti is részesei!
 
 
Üdv,
 

Ajánló
Ajánló
A legjobb karácsonyi ajándék kultúrakedvelőknek!

A legjobb karácsonyi ajándék kultúrakedvelőknek!

Én már megnéztem a jövő nyári műsorokat, és azt kell, hogy mondjam, sok olyan program lesz a...

A „dress code”, és ami mögötte van

A „dress code”, és ami mögötte van

A megfelelő munkahelyi öltözet gyakran kritikus pontja a ruhatárnak. Miért kell bizonyos...

Párhuzamosok a Várkert Bazárban

Párhuzamosok a Várkert Bazárban

Tavaly csatlakozott Hegyvidék kártya elfogadóhelyeinkhez a Várkert Bazár, amely az állandó...