Menü
Aktuális
Hegyvidéki Történetek
Ajánló
Egészség
Gasztro
Zöld környezet
Nagyvilág

 2019-02-18

Hegyvidéki gasztrokalandozás

Hegyvidéki gasztrokalandozás

Egyre népszerűbbek a gasztronómiával foglalkozó műsorok, sok gasztrobloggerrel is találkozhatunk a világhálón, és valljuk be, mi magyarok szeretünk jókat enni! 

Amikor a Hegylakó Magazin indulásakor meghirdettük a Hegyvidék kártya tulajdonosok számára a kártya elfogadóhelyek tesztelési lehetőségét, a legtöbb jelentkezés az éttermek, cukrászdák, kávézók kipróbálására érkezett.

Miért szeretünk étterembe járni?

Háziasszonyként nem utolsó szempont, hogy ha étteremben eszünk, akkor nem kell bajlódni a főzéssel, sem azzal, hogy a családtagok mindegyike mást és mást szeretne enni. Az étteremben mindenki azt rendel, amit szeretne, és még a mosogatással se nekünk kell foglalkozni!

Hétköznapokon nálunk csak vacsoránál tudunk együtt leülni enni az asztalhoz, és ilyenkor általában csak egy főfogás készül. Ha viszont étteremben eszünk, akkor nyugodtan rendelhetünk előételt, és még desszertet is.

Természetesen felmerül, hogy a házi koszt ízét nem mindig tudják utánozni egy étteremben, de pont erre lesz jó ez a tesztsorozat. Így a blogbejegyzésekből megtudhatjátok, hol mit érdemes megkóstolni, sőt ti is jelentkezhettek tesztelőnek.

Hogyan zajlik a jelentkezés?

Minden hónapban egy vagy két helyszín kipróbálására lehet jelentkezni, erről a Hegyvidék kártya facebook oldalra fogjuk majd kitenni a posztot. A bejegyzés alatt egy kommentben kell jelezni, hogy szeretnél részt venni az adott étterem, kávézó vagy cukrászda tesztelésében, és a jelentkezők között sorsolni fogunk.

Úgyhogy nézd meg, hogy like-oltad-e már a Hegyvidék kártya facebook oldalát, és ha gondolod, kapcsold be a bejegyzés értesítőt is!

Mi történik a tesztelésen?

A kisorsolt jelentkezővel felveszem a kapcsolatot, és minden alkalommal külön leegyeztetjük a részleteket. Például, hogy mikor ér rá vagy szeretne-e magával hozni valakit?

Az étteremben csak annyi a feladat, hogy választani kell az étlapról, és el kell fogyasztani a kiválasztott ételt. Aztán megbeszéljük, hogy hogyan ízlett, és én egy blog bejegyzésben megírom a tapasztalatainkat.

A tesztekről beszámoló készül, ezért fotókat vagy akár videó felvételt is készíthetünk, úgyhogy erről természetesen szintén előre szólunk!

Ki nem jelentkezhet?

Mivel az éttermek nem tudják garantálni a teljes allergénmentességet, így ételallergiások 
jelentkezését nem tudjuk elfogadni!
 

Figyeljétek a facebook oldalunkat, és remélem, hamarosan találkozunk!
 
 
Üdv,
 

Ajánló
Ajánló
A legjobb karácsonyi ajándék kultúrakedvelőknek!

A legjobb karácsonyi ajándék kultúrakedvelőknek!

Én már megnéztem a jövő nyári műsorokat, és azt kell, hogy mondjam, sok olyan program lesz a...

A „dress code”, és ami mögötte van

A „dress code”, és ami mögötte van

A megfelelő munkahelyi öltözet gyakran kritikus pontja a ruhatárnak. Miért kell bizonyos...

Párhuzamosok a Várkert Bazárban

Párhuzamosok a Várkert Bazárban

Tavaly csatlakozott Hegyvidék kártya elfogadóhelyeinkhez a Várkert Bazár, amely az állandó...