Menü
Aktuális
Hegyvidéki Történetek
Ági vagyok BLOG
Ajánló
Egészség
Gasztro
Zöld környezet
Nagyvilág

 2023-12-21

Virtuális Hegyvidék kártya – többet tud

Virtuális Hegyvidék kártya – többet tud

A 2009. óta működő, és mind a kerületben élők, mind a csatlakozott elfogadóhely-partnerek körében népszerű Hegyvidék kártya a kor igényeinek megfelelően 2024 januárjától megújul!


A megújulás egyrészt modernizálást jelent, hiszen az eddig csak műanyag kártya formában volt elérhető, ami valljuk be, sokszor otthon maradt, vagy épp nehéz volt előkeresni a sok másik plasztikkártya közül a pénztárcában. A Virtuális Hegyvidék kártya azonban a mobiltelefonon azonnal kéznél lesz, ezenkívül kibővül a felhasználási köre is.

Mitől virtuális?

Több más, főleg a kereskedelmi cégek által kibocsátott tagsági kártya esetén a cégek az okostelefonokra letölthető applikációkra cserélték le a műanyag kártyákat, de ebben az esetben erre nem lesz szükség. 

Az ön névre szóló, sorszámozott Virtuális Hegyvidék kártyája egy weboldali linken keresztül vagy pedig pdf-formátumban letöltve, a mobiltelefonján tárolva lesz elérhető.

Amennyiben Ön nem rendelkezik okostelefonnal, a már meglévő műanyag Hegyvidék kártyát továbbra is tudja használni a kártyaelfogadóhelyeken a kedvezmények igénybevételéhez, kivéve a Virtuális Hegyvidék kártyával elérhető funkciók.

Hogyan kell használni?

A meglévő műanyag kártyához hasonlóan a Virtuális Hegyvidék kártyát is fel kell mutatni, illetve, amennyiben az elfogadóhely kéri, akkor a pénztárnál a kártyán lévő vonal/QR-kód leolvasásával ellenőrizhetik annak érvényességét.

Hogyan lehet igényelni?

1. Amennyiben önnek van műanyag Hegyvidék kártyája, és azt regisztrálta az e-ügyintézésben (https://eugyintezes.hegyvidek.hu/ ), akkor nincs további teendője, mert automatikusan kiküldjük önnek a regisztrációkor megadott e-mail-címre a Virtuális Hegyvidék kártya letöltési útmutatóját és az ön személyes kártyáját.

2. Amennyiben önnek van műanyag Hegyvidék kártyája, de MÉG NEM REGISZTRÁLT az e-ügyintézésben, akkor kérjük, hogy azt 2024. január 1. előtt tegye meg. Ezután az 1. ponban leírtak érvényesek önre is.

3. Amennyiben önnek MÉG NINCS Hegyvidék kártyája, akkor azt itt igényelheti: https://hegyvidekkartya.hu/igenyles/  Ezután az 1. pontban leírtak érvényesek önre is.
 
Mire használható a Virtuális Hegyvidék kártya?

Minden eddigi, a plasztikkártyához kapcsolódó kedvezmény továbbra is elérhető lesz vele, így több mint 270 elfogadóhelyen kaphat különböző mértékű kedvezményeket. Az elfogadóhelyekről és az állandó kedvezményekről a www.hegyvidekkartya.hu weboldalon tájékozódhat.

Figyelmébe ajánljuk a Hegyvidék kártya Facebook-oldalát is, ahol az elfogadóhelyekkel kapcsolatos újdonságokról folyamatosan tájékoztatjuk a kártya használóit: https://www.facebook.com/hegyvidekkartya

Milyen újdonságokat nyújt a Virtuális Hegyvidék kártya?

A meglévő elfogadóhelyek kedvezményei mellett 2024-től az alábbi kedvezmények kizárólag a Virtuális Hegyvidék kártya tulajdonosai számára lesznek elérhetők:

- Kedvezményes parkolási díjak az alábbi, a Hegyvidéki Önkormányzat üzemeltetésében lévő parkolókban:
o Normafa parkoló 

o Zugligeti parkoló (a Libegő alsó végállomása mellett, az egykori villamos-végállomás helyén)

- Zöld Iroda által szervezett előadások, rendezvények

- A Garázsvásár kerületi lakosoknak szóló kedvezményes bérlési díja
 
A Hegyvidék kártya elfogadóhelyek aktuális listáját megtalálja itt:
https://hegyvidekkartya.hu/elfogadohelyek/

A friss hírekért, programajánlókért és újdonságokért pedig érdemes követni a Hegyvidék kártya Facebook-oldalát:
https://www.facebook.com/hegyvidekkartya

Ajánló
Ajánló
Minden élet alapja – december 5. a talaj világnapja

Minden élet alapja – december 5. a talaj világnapja

Az egyik legfontosabb természeti kincsünk a termőtalaj. Ennek megőrzése során egymásra...

A világ legnépszerűbb sportága! – december 10. a labdarúgás világnapja

A világ legnépszerűbb sportága! – december 10. a labdarúgás világnapja

Kevés olyan sportág létezik, amelynek népszerűsége vetekedhetne a labdarúgás elismertségével....

Megfontoltan és bajok nélkül – november 30. a számítógépes biztonság világnapja

Megfontoltan és bajok nélkül – november 30. a számítógépes biztonság világnapja

Az elmúlt negyven évben elképesztő mértékben elterjedtek a különféle számítógépek. A biztonságos...