Menü
Aktuális
Hegyvidéki Történetek
Ági vagyok BLOG
Ajánló
Egészség
Gasztro
Zöld környezet
Nagyvilág

A mélybordó színű, magokban gazdag gyümölcs nemcsak külsőre különleges: fogyasztása jó néhány...

A hétköznapi, néha már unalmas ételek mellett érdemes néha beiktatni egy-egy olyan érdekességet,...

Ha könnyen elkészíthető egészséges ebédre vagy vacsorára vágyunk, a tortilla ideális választás....

A céklát legtöbben csak savanyúságként ismerik, pedig sokféleképpen elkészíthető zöldségféle. A...

A karácsony nagyszerű ünnep, de előfordulhat, hogy a rengeteg étel-ital, amit ebben az időszakban...

Angolról fordítva a snack kis falatkát jelent, amit kóstolóként szolgálnak fel a nagyobb étkezés...

Gasztronómia
Mindegy-e, hogy sertés vagy mangalica?

Mindegy-e, hogy sertés vagy mangalica?

A mangalicát, miután a fajtát megmentették a kihalástól, néhány éve felfedezte magának a...

Hideg idők csemegéje, a szelídgesztenye

Hideg idők csemegéje, a szelídgesztenye

Késő ősszel és télen különösen szeretjük a gesztenyés finomságokat: akár a héjában megsütött,...

Zöldség másként - kísérletezzünk krémesítéssel

Zöldség másként - kísérletezzünk krémesítéssel

Amíg tart a meleg idő, nincs gondunk a megfelelő vitaminbevitellel, hiszen bőven ehetünk nyáron...

Tortát rendelnék - milyet válasszak?

Tortát rendelnék - milyet válasszak?

Amikor közeledik az ünnepi alkalom, és betérünk a cukrászdába, nagy dilemma, hogy kiválasszuk és...

Szeressük meg a karfiolt!

Szeressük meg a karfiolt!

Bár valljuk be, megosztja az embereket, és nem mindenki szereti a karfiolt, ez a szuperzöldség...

Mi a jó, magyaros gulyásleves titka?

Mi a jó, magyaros gulyásleves titka?

A gulyásleves rendkívül népszerű étel, amelyet igazi magyar különlegességként tartanak számon a...

20 / 41