|
Kézműves cukrászda a Hegyvidéken„Az élet bizonytalan, kezdje a desszerttel” jelmondattal nyitotta meg kapuit 2008-ban a Maros... A roppanós kovászos uborka titkaHa nyár, akkor kovászos uborka! Mindegy, hogy ezt a hűsítő csemegét más ételek mellé, vagy a... A nyár slágere a rozé és a fröccs - Figyelem, 18 éven felülieknek szóló tartalom!A kánikulai forróságban gyakran üldögélünk az éttermek, bárok hangulatos teraszán, és szívesen... Kedvelhették-e a cézárok a cézársalátát?Közkedvelt finomság, amit szívesen választunk a nagy melegben, amikor nem kívánunk túl nehéz... Réteges finomság, avagy mitől rétes a rétes?Talán nem is akad olyan kiránduló, aki a Normafáról nyíló gyönyörű kilátást csodálva ne pihent... Együnk gyümölcsöt tiszta forrásból!A forróságban jólesik friss gyümölcsöket kóstolni, hiszen ízük élvezete és hűsítő hatásuk mellett... |
29 / 41 |