Menü
Aktuális
Hegyvidéki Történetek
Ági vagyok BLOG
Ajánló
Egészség
Gasztro
Zöld környezet
Nagyvilág

A mélybordó színű, magokban gazdag gyümölcs nemcsak külsőre különleges: fogyasztása jó néhány...

A hétköznapi, néha már unalmas ételek mellett érdemes néha beiktatni egy-egy olyan érdekességet,...

Ha könnyen elkészíthető egészséges ebédre vagy vacsorára vágyunk, a tortilla ideális választás....

A céklát legtöbben csak savanyúságként ismerik, pedig sokféleképpen elkészíthető zöldségféle. A...

A karácsony nagyszerű ünnep, de előfordulhat, hogy a rengeteg étel-ital, amit ebben az időszakban...

Angolról fordítva a snack kis falatkát jelent, amit kóstolóként szolgálnak fel a nagyobb étkezés...

Gasztronómia
Finom, laktató, praktikus: isteni egytálételek

Finom, laktató, praktikus: isteni egytálételek

Az egytálételek a hatékonyságra törekvő háziasszonyok csodafegyverei: nem követelik meg, hogy...

Isler: a lekváros vagy a habos az igazi?

Isler: a lekváros vagy a habos az igazi?

A legtöbben úgy ismerjük az islert, hogy az egy étcsokoládéval bevont, lekvárral töltött, omlós...

Gyermekkorunk ízei: a pacsni

Gyermekkorunk ízei: a pacsni

Vannak ételek, amelyek hozzátartoztak a gyermekkorunkhoz, mára azonban szinte teljesen eltűntek...

Vendégváró teraszok a Hegyvidéken – 2. rész

Vendégváró teraszok a Hegyvidéken – 2. rész

Érdemes kihasználnunk a kellemes őszi időt, amikor még szívesen étkezünk a szabadlevegőn.

Pácoljunk! – A porhanyós hús titka

Pácoljunk! – A porhanyós hús titka

Szerencsére szeptemberben hiába van a naptár szerint már ősz, az időjárás sokszor kedvez nekünk,...

Színes egészség: piros, sárga, zöld – Terítéken az alma

Színes egészség: piros, sárga, zöld – Terítéken az alma

Egyszerű, de nagyszerű – bár a sokféle kínálat miatt az alma talán leszorult a legnépszerűbb...

21 / 41