Menü
Aktuális
Hegyvidéki Történetek
Ajánló
Egészség
Gasztro
Zöld környezet
Nagyvilág

 2024-05-29

Új ázsiai ízek a Hegyvidéken – megnyitott a padthai wokbar a MOM Sportnál

Új ázsiai ízek a Hegyvidéken – megnyitott a padthai wokbar a MOM Sportnál

Ha Budapesten kiváló ázsiai ételekre vágyunk, több helyen is találhatunk remek lehetőségeket, de van egy hely, ahol mindig garantált a kirobbanó ízvilág, a friss alapanyagok és a kiváló minőség. A padthai wokbar méltán vált közönségkedvenccé az évek során. Minden éttermük hangulatos, színes, vibráló és kényelmes, legyen szó helyben fogyasztásról, elvitelről vagy házhoz szállításról. Különlegességük, hogy itt mindenki maga állíthatja össze az ételeket, melyeket az ázsiai séfek tűzforró wokokban frissen készítenek el előttünk.
 
Eddig Budapest szerte tíz helyszínen találhattuk meg a padthai wokbart, azonban tavaly decemberben megnyitották újabb éttermüket a Hegyvidéken, a MOM Sport mellett. Így a környék padthai rajongói is élvezhetik a finom falatokat.
 
Gyorsétkezés új szinten: minőségi és egészséges alternatíva
A főváros rohanó mindennapjaiban gyakran nincs időnk főzni, ezért sokan keresünk minőségi gyorsétkezési lehetőségeket. A padthai wokbar kiváló választás, mivel mindig friss alapanyagokkal dolgoznak, az ételek előttünk készülnek, és mi magunk választhatjuk ki, hogy mi kerüljön a tányérunkra. Mindezt barátságos árakon kínálják, így nem kell kompromisszumot kötnünk az egészség és az ízek terén.
 
„Elhatároztuk, hogy szembemegyünk az eddigi paradigmákkal, és bebizonyítjuk, hogy egy gyors étkezés is lehet minőségi és egészséges” – olvashatjuk a padthai wokbar filozófiájáról.
 
Kellemes hangulat és kirobbanó ázsiai ízek a Hegyvidéken
A márka friss és barátságos arculata eddig is kedvelt volt, az új helyen pedig tovább bővült az élmény. A MOM Sport mellett található egységben megújult arculati elemekkel találkozhatunk, és májusban egy hatalmas terasszal is bővültek, ahol kellemes környezetben élvezhetjük az ázsiai ízeket.
 
Tudatos étkezés végtelen variációban
A MOM Sportba sokan járnak sportolni, hiszen úszómedencék, sportcsarnok és futballpálya is található a sportközpontban. Itt különösen fontos, hogy legyen egy hely, ahol tudatosan és egészségesen étkezhetünk. A padthai wokbarban friss alapanyagokból, saját ízlésünk szerint állíthatjuk össze az ételeket, amelyek illeszkednek bármilyen étrendbe, legyen szó vegetáriánus, vegán, gluténmentes, inzulinrezisztens vagy laktózérzékeny diétáról.
 
„A nyitott látványkonyha külön élményt ad, és garantálja az átláthatóságot, hogy lépésről lépésre figyelemmel kísérhessük az étel elkészülését.”
 
A padthai wokbarban három egyszerű lépésben állíthatjuk össze saját ételünket, szinte végtelen variációban. Elsőként az alapot választjuk ki, ami lehet különböző ázsiai tészta, rizs, quinoa vagy zöldség. Ezután következnek a húsos és zöldséges feltétek, köztük olyan különlegességekkel, mint a karaage (szezámos sült malac), a bambuszrügy vagy a pak choi. Végül az ikonikus padthai szószok közül választhatunk, például az enyhén csípős Malay coconut curry vagy a vegán Japan teriyaki. Extra feltéteket, leveseket és desszerteket is kérhetünk. Az adagok laktatóak, és még a pénztárcánk is örülni fog, ha a padthai wokbarban étkezünk.
 
Hegyvidék Kártya tulajdonosoknak kedvezmény
A Hegyvidék Kártya tulajdonosok számára külön öröm, hogy a MOM Sport melletti padthai wokbarban 5% kedvezményt biztosítanak. Ez az ajánlat kizárólag ebben az étteremben érhető el, így érdemes kihasználni a lehetőséget, és még kedvezőbb áron élvezni a finom ázsiai fogásokat.
 
ELÉRHETŐSÉG
padthai wokbar – MoM Sport
Cím: 1123 Budapest, Csörsz u. 14–16
Weboldal: https://padthaiwokbar.com
Facebook oldal: https://www.facebook.com/padthaiwokbar
Instagram: https://www.instagram.com/padthaiwokbar/
TikTok: https://www.tiktok.com/@padthaiwokbar
 
 

Ajánló
Ajánló
Tekerjünk egy tortillát!

Tekerjünk egy tortillát!

Ha könnyen elkészíthető egészséges ebédre vagy vacsorára vágyunk, a tortilla ideális választás....

Salátától a muffinig: finomságok céklából

Salátától a muffinig: finomságok céklából

A céklát legtöbben csak savanyúságként ismerik, pedig sokféleképpen elkészíthető zöldségféle. A...

Ha túltoltuk az ünnepet…

Ha túltoltuk az ünnepet…

A karácsony nagyszerű ünnep, de előfordulhat, hogy a rengeteg étel-ital, amit ebben az időszakban...