Menü
Aktuális
Hegyvidéki Történetek
Ági vagyok BLOG
Ajánló
Egészség
Gasztro
Zöld környezet
Nagyvilág

A mélybordó színű, magokban gazdag gyümölcs nemcsak külsőre különleges: fogyasztása jó néhány...

A hétköznapi, néha már unalmas ételek mellett érdemes néha beiktatni egy-egy olyan érdekességet,...

Ha könnyen elkészíthető egészséges ebédre vagy vacsorára vágyunk, a tortilla ideális választás....

A céklát legtöbben csak savanyúságként ismerik, pedig sokféleképpen elkészíthető zöldségféle. A...

A karácsony nagyszerű ünnep, de előfordulhat, hogy a rengeteg étel-ital, amit ebben az időszakban...

Angolról fordítva a snack kis falatkát jelent, amit kóstolóként szolgálnak fel a nagyobb étkezés...

Gasztronómia
Dobjuk fel a novembert magvakkal! – Mogyorós, mandulás édességek

Dobjuk fel a novembert magvakkal! – Mogyorós, mandulás édességek

A késő őszi, téli időszak fontos tápanyagforrásai a diófélék, az olajos magvak. Koncentrált...

Egészséges ételek – A gyógyító gyömbér

Egészséges ételek – A gyógyító gyömbér

Most, amikor egyre gyakoribbak a hűvösebb, megfázásra, influenzára hajlamosító idők, iktassuk be...

Mi az E-80 torta? – Megtanulhatjuk elkészíteni

Mi az E-80 torta? – Megtanulhatjuk elkészíteni

Az E-80 torta a neves cukrászfamília egyik tagja, Auguszt Elemér 80. születésnapjára készült...

Keverjünk padlizsánkrémet!

Keverjünk padlizsánkrémet!

Tetszetős, ízletes és egészséges – ezek a padlizsán legfontosabb jellemzői. A tojásgyümölcsként...

Klasszikus főzelékek, kicsit másképp

Klasszikus főzelékek, kicsit másképp

Az őszi időszakban különösen jóleshet egy tányérnyi ízletes főzelék, hiszen általában gyorsan...

Kapjunk rá a dióra!

Kapjunk rá a dióra!

Az ősz ezerféle csemegét kínál, ezek egyike a dió. Érdemes megszeretnünk, hiszen több jótékony...

13 / 41