Menü
Aktuális
Hegyvidéki Történetek
Ági vagyok BLOG
Ajánló
Egészség
Gasztro
Zöld környezet
Nagyvilág

A mélybordó színű, magokban gazdag gyümölcs nemcsak külsőre különleges: fogyasztása jó néhány...

A hétköznapi, néha már unalmas ételek mellett érdemes néha beiktatni egy-egy olyan érdekességet,...

Ha könnyen elkészíthető egészséges ebédre vagy vacsorára vágyunk, a tortilla ideális választás....

A céklát legtöbben csak savanyúságként ismerik, pedig sokféleképpen elkészíthető zöldségféle. A...

A karácsony nagyszerű ünnep, de előfordulhat, hogy a rengeteg étel-ital, amit ebben az időszakban...

Angolról fordítva a snack kis falatkát jelent, amit kóstolóként szolgálnak fel a nagyobb étkezés...

Gasztronómia
Milyen torta és sütemény dukál esküvőre, lagzira?

Milyen torta és sütemény dukál esküvőre, lagzira?

Az öt és félmilliomodik beoltott után jelentősen enyhültek a járvány miatt bevezetett szigorú...

Nyár a konyhában – Hűsítő ételek, italok

Nyár a konyhában – Hűsítő ételek, italok

Amikor negyven fok körül jár a hőmérséklet, arra vágyunk, hogy ételeink és italaink is hűsítők,...

A nyár slágerzöldsége, a cukkini

A nyár slágerzöldsége, a cukkini

Nem csoda, hogy ez a zöldségféle a nyári ételek sztárja: a 95 százaléka víz, tehát remekül...

Mit együnk a bélrendszerünk egészségéért?

Mit együnk a bélrendszerünk egészségéért?

Egyre nyilvánvalóbb, hogy fokozottan kell figyelnünk a bélrendszerünk állapotára. Nemcsak azért,...

Pikáns ízek, zsírfaló fűszerek

Pikáns ízek, zsírfaló fűszerek

A jó ételnek lelke van, ezt a lelket pedig a fűszerezés adja. A fűszerekkel nemcsak az...

A nyár kedvenc alapanyaga, a túró

A nyár kedvenc alapanyaga, a túró

Ahogy melegszik az idő, egyre kevésbé kívánjuk a nehéz ételeket vagy az émelyítően édes, krémes...

15 / 41