Menü
Aktuális
Hegyvidéki Történetek
Ági vagyok BLOG
Ajánló
Egészség
Gasztro
Zöld környezet
Nagyvilág

A mélybordó színű, magokban gazdag gyümölcs nemcsak külsőre különleges: fogyasztása jó néhány...

A hétköznapi, néha már unalmas ételek mellett érdemes néha beiktatni egy-egy olyan érdekességet,...

Ha könnyen elkészíthető egészséges ebédre vagy vacsorára vágyunk, a tortilla ideális választás....

A céklát legtöbben csak savanyúságként ismerik, pedig sokféleképpen elkészíthető zöldségféle. A...

A karácsony nagyszerű ünnep, de előfordulhat, hogy a rengeteg étel-ital, amit ebben az időszakban...

Angolról fordítva a snack kis falatkát jelent, amit kóstolóként szolgálnak fel a nagyobb étkezés...

Gasztronómia
Húsmentes hétfő – január

Húsmentes hétfő – január

Az év végi ünnepi, általában sok húsfélével megtűzdelt menü után a gyomrunk is hálás lesz a...

Fermentáljunk otthon!

Fermentáljunk otthon!

Mostanában gyakran halljuk a nagyon trendinek tűnő fermentálás kifejezést. Ne riadjunk meg a szó...

Így kávézzunk környezettudatosan!

Így kávézzunk környezettudatosan!

A mindennapok során sok dolgot teszünk rutinból, ilyen a kávézás is. A legtöbbünknek megvan a...

Vendégvárás stresszmentesen

Vendégvárás stresszmentesen

Az ünnepi időszakban, karácsony és szilveszter között számíthatunk arra, hogy vendégek érkeznek...

Húsmentes hétfő – karácsonyi változat

Húsmentes hétfő – karácsonyi változat

Ha azt gondoljuk, hogy a klasszikus karácsonyi menüsorba nem lehet húsmentes ételeket tenni,...

Húsmentes november – a legnépszerűbb húspótló a gomba

Húsmentes november – a legnépszerűbb húspótló a gomba

Bár a termesztett gomba egész évben kapható az üzletekben vagy a piacokon, az ezeknél ízesebb...

5 / 41