Menü
Aktuális
Hegyvidéki Történetek
Ági vagyok BLOG
Ajánló
Egészség
Gasztro
Zöld környezet
Nagyvilág

 2021-06-17

Ha nem egy szokásos jógaórát szeretnénk…

Ha nem egy szokásos jógaórát szeretnénk…

Itt az idő, hogy változtassunk az életünkön! Ha szeretnénk frissen indítani a reggeleket, esetleg kiszakadnánk a szokásos rutinunkból, vagy csak feltöltődnénk testileg és lelkileg, látogassunk el a Yogasecrets Stúdióba.


Most, hogy végre személyesen is járhatunk tréningekre, és nem csak online mozgásórákra van lehetőségünk, használjuk ki a kerületben lévő edzőtermeket és jógastúdiókat! A Yogasecretsben a szakképzett és barátságos oktatóknak köszönhetően elsajátíthatjuk a jóga alapjait, legyőzhetjük a kartámaszokkal és a fejenállással szembeni félelmeinket, felpöröghetünk egy dinamikus óra keretében, lazíthatunk egy gyertyafényes meditációnak köszönhetően, és detoxjógával méregteleníthetjük a szervezetünket.

A Yogasecrets Studióban kezdő és haladó csoportos órák, valamint különböző workshopok közül választhatunk. Az izmaink szálkásodása, a fogyás beindulása pedig garantált, ráadásul a könnyed csavarások, nyújtások és a különböző ászanák gyakorlása nem csak a testünkre, a lelkünkre is kitűnő hatással vannak. 
 

Ha úgy érezzük, hogy teljesen kezdőként nem szeretnénk bemenni egy csoportos órára, választhatjuk az egyéni jógaórát is.
 
Hogyan képzeljünk el egy egyéni jógaórát?

Sokan vannak, akik nem szeretnének csoportos órára járni, egyéni időpontokra, nyugalomra vágynak, igénylik a személyre szabott terápiás nyújtó és meditációs gyakorlatokat. Olyanok is akadnak, akik már régóta jógáznak, de megrekedtek egy szinten, és szeretnék a gyakorlásukat elmélyíteni, nehezebb pózokat is kipróbálni.

Az első alkalom mindig egy beszélgetéssel, ismerkedéssel indul. Fontos, hogy mindenki megkapja a számára ideális órafelépítést, terápiás gyakorlatokkal.

Az oktató segítségével végigmegyünk az alapászanákon. Feltérképezzük az esetleges problémákat, nehézségeket. Összerakjuk az első gyakorlatsort. Minden óra lazítással, vezetett meditációval zárul.

Az egyéni órák alkalmával a tanár figyelme csak egy emberre összpontosul, javítja, igazítja, elmagyarázza a gyakorlat minden lényeges elemét, lehetőség nyílik minden felmerülő kérdést, nehézséget azonnal orvosolni. A jógában soha nem erőltetünk semmit, mindenki a saját tempójában halad és fejlődik óráról órára. Csak gyakorolni kell, ennyi a titok. Lehetőség van a stúdióban, de akár az otthon is gyakorolni a Yogasecrets tanáraival.

Szépülhetünk is a stúdióban

Ha a jóga mellett másra is vágynánk, próbáljuk ki az Iyashi Dome japán eredetű innovatív készüléket, amelynek többek között regeneráló, egészségmegőrző és fiatalító hatása van. Már több mint 40 országban van jelen, több neves márka ismerte el jótékony hatásait, rengeteg hotelben, spában, szépségápolással, egészséggel, mozgással foglalkozó intézményben megtalálható.

Hogyan működik?

Az Iyashi Dome infravörös technológiája révén egy kockázatmentes, lágy, hatékony kezelésen vehetünk részt, amelynek következtében a testhőmérséklet emelkedésével sor kerül a méregtelenítésre, a súlyvesztésre, az alakformálásra. Emellett fékezi a bőr öregedését, regenerálja és erősíti az izomzatot, valamint a relaxáció által mély és pihentető alvást biztosít.

Az Iyashi Dome az egyetlen japán szaunatípusú berendezés, amelynek a méregtelenítés, a testsúlycsökkentés, valamint az anti-aging területén mutatott hatékonysága tudományosan is bizonyított. Az Iyashi Dome különleges technológiája 4–25 mikrométer közötti tartományban sugároz.

A készülék tehát egy „kiadós izzadás” által fejti ki hatását, ahol a kezelés időtartama alatt elégetett energia egy húsz kilométeres intenzív futással ér fel. Egy kezelés alatt 1200 milliliter izzadtság és 600 kalória távozhat a testünkből.

Ajánló
Ajánló
Tippek a legjobb gyerekjelmezekhez

Tippek a legjobb gyerekjelmezekhez

A február az óvodai, iskolai farsangok ideje. Ami a gyerekek számára színtiszta öröm, nekünk,...

A tökéletesen sima bőr titka

A tökéletesen sima bőr titka

A lézeres kezelések jó szolgálatot tesznek a szépségápolás területén. Így például a világ első...

Ragyogjunk télen is! Bőrápolás a fagyos napokon

Ragyogjunk télen is! Bőrápolás a fagyos napokon

A téli időszakban a kipirosodó, száraz és viszkető bőr sokaknak gondot okoz, de a kellemetlen...