Menü
Aktuális
Hegyvidéki Történetek
Ági vagyok BLOG
Ajánló
Egészség
Gasztro
Zöld környezet
Nagyvilág

 2022-03-31

Családbarát szolgáltatóhely a Hegyvidéken

Családbarát szolgáltatóhely a Hegyvidéken

Az egyik legnépszerűbb Hegyvidék kártya elfogadóhely, a MOM Sport a meglévő ötcsillagos minősítés mellett egy újabb címmel gazdagodott, így most már Családbarát szolgáltatóhelyként is elismerést kapott.


A Családbarát Hely tanúsító védjegy objektív elemzésen alapuló minősítési rendszer, amely egy hivatalos auditálási folyamat eredményeként dönti el, hogy mely szervezetek, jelentkezők kaphatják meg a védjegyet. Nézzük meg, hogy a MOM Sport esetében ez pontosan mit is jelent.

Mit tanúsít a védjegy?

„A Családbarát Hely tanúsító védjegy két kategóriában ítélhető oda: Munkahely és Szolgáltatóhely. Bronz, Ezüst és Arany fokozat elérése lehetséges. 
Szolgáltatóhely esetében a szolgáltató figyelembe veszi a szolgáltatást igénybe vevő ügyfelek családi körülményeit, családjuk igényeit is, az általa nyújtott szolgáltatásokhoz igazodva (pl. etetőszék, gyermekmenü, gyermekkocsi tároló, akadálymentes közlekedés gyermekkocsi számára).” – áll a Családbarát Magyarország Központ honlapján.

Az egyes szolgáltatóhelyek, így a MOM Sport esetében is, a jelentkezők egy előszűrő kérdőívet töltenek ki, és amennyiben ez alapján a szervezet eléri az audithoz szükséges pontszámot, helyszíni auditvizsgálat történik, melynek során ellenőrzik a szervezet családbarát működésének, intézkedéseinek meglétét.

Lépésről lépésre

Egy igazán családbarát helynél már a belépéskor érezhetjük, hogy jó helyen járunk, ugyanis nem ütközünk akadályokba, még akkor sem, ha babakocsival szeretnénk bejutni vagy a szintek közt közlekedni. A MOM Sport esetében az utca felől közvetlenül lehet bejutni az épületbe, a parkoló felől rámpán közelíthető meg a bejárat, a teljes épület akadálymentesített, a szintek között lifttel lehet közlekedni. Az épületen belül nem kell magunkkal vinni a babakocsit, mert az a recepció mellett elhelyezhető, ahol a biztonsági őrök vigyáznak az értékekre, valamint az intézmény teljes területe bekamerázott.

Akkor sincs gond, ha kerékpárral érkezünk, hiszen mind az utca, mind a parkoló felőli oldalon található kerékpártárolók fedettek.

Programok mindenkinek

A MOM Sportot látogató felnőttek úszni, szaunázni, illetve a nyári időszakban a szabadtéri medence mellett napozni járnak ide, az üzemeltetők azonban a gyerekes családokra is gondoltak. A 120 cm mély gyerekmedencében 30°C-os a víz, csúszásmentes a burkolat és korlátok veszik körbe, a vizes blokkban pedig pelenkázó van kihelyezve.

A kicsit nagyobb gyerekeket hétvégente rendszeres gyerekúszás várja, ahol animátorok is segítenek az oktatók mellett, illetve rendszeres edzések és táborok is szerepelnek a lehetőségek közt, amelyekről az intézmény honlapján és facebook oldalán találhatók az aktuális információk.

Kedvezmények kerületieknek

A jegyek közt mindenki megtalálja a neki megfelelőt, hiszen a teljes árú jegy mellett van 2, illetve 3 órás úszójegy, diák- és nyugdíjasjegy, illetve családi jegy is, ami két felnőtt és két, 14 éves kor alatti gyerek számára biztosít belépést (2 éves kor alatt nem kell belépőjegyet venni). Hegyvidék kártyával pedig még kedvezményesebben juthatunk belépőjegyekhez!

Ajánló
Ajánló
Tippek a legjobb gyerekjelmezekhez

Tippek a legjobb gyerekjelmezekhez

A február az óvodai, iskolai farsangok ideje. Ami a gyerekek számára színtiszta öröm, nekünk,...

A tökéletesen sima bőr titka

A tökéletesen sima bőr titka

A lézeres kezelések jó szolgálatot tesznek a szépségápolás területén. Így például a világ első...

Ragyogjunk télen is! Bőrápolás a fagyos napokon

Ragyogjunk télen is! Bőrápolás a fagyos napokon

A téli időszakban a kipirosodó, száraz és viszkető bőr sokaknak gondot okoz, de a kellemetlen...