Menü
Aktuális
Hegyvidéki Történetek
Ági vagyok BLOG
Ajánló
Egészség
Gasztro
Zöld környezet
Nagyvilág

 2023-11-21

Győzzük le a téli depressziót!

Győzzük le a téli depressziót!

Mindannyiunkra erősen hatnak az időjárás változásai, ahogy megyünk bele a télbe, érzékeljük, hogy egyre szürkébbek, esősebbek és rövidebbek a nappalok. Többször előfordulhat fronthatás, és ez megvisel minket. Nincs akkora jókedv, levertnek, szomorúnak is érezhetjük magunkat.

Az alábbi könnyen kivitelezhető tippek azonban segíthetnek, hogy felvérteződjünk a téli depresszió ellen. Némelyikhez a lakást sem kell elhagynunk, azonban jó ha tudjuk, hogy a szabadban végzett testmozgás, ami lehet akár csak egy séta, mind a testünknek, mind pedig a lelkünknek jót tesz.


Hallgassunk zenét!

Nem kell hozzá sok minden, és szinte azonnal megváltoztatja a hangulatunkat, ha zenét hallgatunk. A zene terápiás hatású lehet, ha a rosszkedv ledönt minket a lábunkról. Ha módunk van rá, vonuljunk el egy kicsit, és hallgassunk olyan zenéket, amelyek feltöltenek energiával és kirobbantanak a fásultságból.
 
Relaxáljunk!

Ha egy kicsit több időnk van napközben, és van hová ledőlni, lehetőleg egy kellemes hőmérsékletű helyiségben, akkor tegyük meg, és engedjük el a feszülő izmainkat a gondolatainkkal együtt! Meditáljunk, hallgassunk közben relaxációs zenét, hogy teljesen legyen az összhang. 
 
Mozduljunk ki!

Ha úgy érezzük, hogy nem bírjuk tovább a rengeteg munkát, és annyi dolgunk van, hogy két hét alatt sem végeznénk, akkor tegyünk le mindent! Ilyenkor az a legjobb megoldás, amiről úgy érezzük, nincs időnk rá. Sétáljunk egyet, akár az iroda környékén, szellőztessük ki a fejünket. Szakadjunk ki a mókuskerékből, hogy úgy folytathassuk a munkát, mint aki újjászületett!

Hétvégére érdemes beiktatnuk egy feltöltő kirándulást. Nem kell teljesítménytúrára gondolnunk, elég, ha csak a Normafára buszozunk fel, és miközben gyönyörködünk a pazar kilátásban, eszünk egy rétest, már az is kikapcsolódást jelenthet! Ha pedig elköteleződnénk, iratkozzunk be egy edzőterembe, a csoportos órák jó társaságban garantáltan jókedvűbbé tesznek minket, és még új barátságokra is szert tehetünk.
 
Extra bónusz borús időszakokra

Mi lehet a legjobb módszer, ami azonkívül, hogy pihentető, fel is melegíti minden pocikánkat, ráadásul ragyogó barnaságot is ad? A KiwiSun bioszolárium szalon küldetése, hogy a gyönyörű karibi bőrszín mellé vidámságot, jó közérzetet, önbizalmat és optimizmust közvetítsen vendégeinek.
 
Miért válasszuk a KiwiSunt?

A KiwiSun szoláriumok nem tartalmaznak halogén arcbarnítót, kizárólag úgynevezett spagetti cső arc-, váll-, dekoltázs- és lábszárbarnítókat alkalmaznak, amelyek a halogénnel szemben kíméletesebben barnítanak. 

A KiwiSun infraszolárium a napozás előtt infrasugarak segítségével felmelegíti a bőrfelszínt, kitágítja a pórusokat, így a tapasztalatok szerint a barnulás mélyen és hosszan tartóan jön létre, egyenletes mesés bőrszínt eredményezve. 

A KiwiSun szalonokban olyan szoláriumkozmetikumok érhetők el, amelyek elősegítik a barnulást, illetve természetes összetevőikkel táplálják és hidratálják a bőrt.
 
Forduljunk bizalommal a szakemberekhez!

A KiwiSun szalonjaiban az összes recepciós komoly és rendszeres képzéseken vesz részt, sőt kötelezően személyes vizsgát is le kell tenniük szolárium ismeretekből. Sose feledjük, a recepciósok a tanácsadóink is. 

Választ adnak nekünk a következő kérdésekben: 

A bőr általános kezelése, napi szintű általános bőrápolás, a hidratálás fontossága, a folyadékbevitel, a bőr vitaminellátásának szerepe és jelentősége.
Az életmód szerepe.
A szoláriumban szerzett barnulást segítő és színmegtartó kozmetikumok fajtái és használatuk.
Bőrvédelem a szoláriumban és a szabadtéren.
 
Sőt, személyes kérdéseinket is feltehetjük nekik egészségünk és komfortérzetünk érdekében például a szoláriumkozmetikumokról, vagyis a szolizás előtti és utáni krémekről a recepciósoknak széles körű ismeretei vannak. Ezért a hagyományosnak számító barnulást gyorsító accelerátorok, a színmélyítő bronzerek és a haladó szolisoknak ajánlott tingle krémek mellett egyedi, KiwiSun szoláriumkozmetikumokat is ajánlhatnak nekünk.

Ilyenek például a szolizás utáni különböző természetes alapanyagú termékek, az arcbőrre, a lábszárra, az ajakra, a tetoválásokra kifejlesztett kozmetikumok, amelyek mind elérhetők. Megtalálhatók a különböző trópusi illatoktól kezdve a natúr gyümölcsillatokon át a szolid és illatmentes kozmetikumok is, sőt a férfi vendégek számára is elérhetők a vonzó és férfias illatokkal, hatóanyagokkal ellátott szoláriumkrémek.

Ajánló
Ajánló
Tippek a legjobb gyerekjelmezekhez

Tippek a legjobb gyerekjelmezekhez

A február az óvodai, iskolai farsangok ideje. Ami a gyerekek számára színtiszta öröm, nekünk,...

A tökéletesen sima bőr titka

A tökéletesen sima bőr titka

A lézeres kezelések jó szolgálatot tesznek a szépségápolás területén. Így például a világ első...

Ragyogjunk télen is! Bőrápolás a fagyos napokon

Ragyogjunk télen is! Bőrápolás a fagyos napokon

A téli időszakban a kipirosodó, száraz és viszkető bőr sokaknak gondot okoz, de a kellemetlen...