Menü
Aktuális
Hegyvidéki Történetek
Ági vagyok BLOG
Ajánló
Egészség
Gasztro
Zöld környezet
Nagyvilág

Az E-80 torta a neves cukrászfamília egyik tagja, Auguszt Elemér 80. születésnapjára készült...

Tetszetős, ízletes és egészséges – ezek a padlizsán legfontosabb jellemzői. A tojásgyümölcsként...

Az őszi időszakban különösen jóleshet egy tányérnyi ízletes főzelék, hiszen általában gyorsan...

Az ősz ezerféle csemegét kínál, ezek egyike a dió. Érdemes megszeretnünk, hiszen több jótékony...

A pekándió nagyon hasonlít a hazánkban honos dióra, de annál hosszúkásabb, kevésbé tagolt, a...

Bár hazánkban mindig is az alma számított az első számú gyümölcsnek, a körte is népszerű. Nem...

Gasztronómia
A nyár slágerzöldsége, a cukkini

A nyár slágerzöldsége, a cukkini

Nem csoda, hogy ez a zöldségféle a nyári ételek sztárja: a 95 százaléka víz, tehát remekül...

Mit együnk a bélrendszerünk egészségéért?

Mit együnk a bélrendszerünk egészségéért?

Egyre nyilvánvalóbb, hogy fokozottan kell figyelnünk a bélrendszerünk állapotára. Nemcsak azért,...

Pikáns ízek, zsírfaló fűszerek

Pikáns ízek, zsírfaló fűszerek

A jó ételnek lelke van, ezt a lelket pedig a fűszerezés adja. A fűszerekkel nemcsak az...

A nyár kedvenc alapanyaga, a túró

A nyár kedvenc alapanyaga, a túró

Ahogy melegszik az idő, egyre kevésbé kívánjuk a nehéz ételeket vagy az émelyítően édes, krémes...

Szupergyümölcsünk, a meggy

Szupergyümölcsünk, a meggy

A jó idő beköszöntével változatosabbá tudjuk tenni az étkezésünket, hiszen friss zöldségeket,...

Ne féljünk a szénhidrátoktól!

Ne féljünk a szénhidrátoktól!

Manapság divatos rettegni a szénhidrátoktól: aki fogyni akar, igyekszik teljesen kiiktatni őket...

2 / 27