Menü
Aktuális
Hegyvidéki Történetek
Ági vagyok BLOG
Ajánló
Egészség
Gasztro
Zöld környezet
Nagyvilág

A street food alapvetően a nagyvárosokban fejlődött ki, és ennek megfelelően az ott pörgő,...

A póréhagyma a francia konyha népszerű alapanyaga, nálunk viszont nem igazán elterjedt. A...

A késő őszi, téli időszak fontos tápanyagforrásai a diófélék, az olajos magvak. Koncentrált...

Most, amikor egyre gyakoribbak a hűvösebb, megfázásra, influenzára hajlamosító idők, iktassuk be...

Az E-80 torta a neves cukrászfamília egyik tagja, Auguszt Elemér 80. születésnapjára készült...

Tetszetős, ízletes és egészséges – ezek a padlizsán legfontosabb jellemzői. A tojásgyümölcsként...

Gasztronómia
Klasszikus főzelékek, kicsit másképp

Klasszikus főzelékek, kicsit másképp

Az őszi időszakban különösen jóleshet egy tányérnyi ízletes főzelék, hiszen általában gyorsan...

Kapjunk rá a dióra!

Kapjunk rá a dióra!

Az ősz ezerféle csemegét kínál, ezek egyike a dió. Érdemes megszeretnünk, hiszen több jótékony...

Fogyhatunk vele, és még finom is – A pekándió

Fogyhatunk vele, és még finom is – A pekándió

A pekándió nagyon hasonlít a hazánkban honos dióra, de annál hosszúkásabb, kevésbé tagolt, a...

Lédús és napérlelte: kóstoljunk zamatos körtéket!

Lédús és napérlelte: kóstoljunk zamatos körtéket!

Bár hazánkban mindig is az alma számított az első számú gyümölcsnek, a körte is népszerű. Nem...

Melyik a leghatásosabb kávé?

Melyik a leghatásosabb kávé?

Azok, akik ragaszkodnak a reggeli kávéjukhoz, hogy felfrissülve kezdjék a napot, biztosan...

Használjuk ki a nyár utolsó napjait – Zöldséges, gyümölcsös ételek

Használjuk ki a nyár utolsó napjait – Zöldséges, gyümölcsös ételek

Augusztusban, amikor a kert friss zöldségek és napérlelte gyümölcsök sokaságát kínálja, vétek...

1 / 28