Menü
Aktuális
Hegyvidéki Történetek
Ági vagyok BLOG
Ajánló
Egészség
Gasztro
Zöld környezet
Nagyvilág

 2023-10-12

Céges rendezvények – érdemes időben gondolni rá

Céges rendezvények – érdemes időben gondolni rá

Az emberek többsége hajlamos halogatni a dolgokat, hiszen még csak október van, hol van még az év vége… Azonban, ha valaki egy cégnél az év végi aktivitásokért felel, az jól tudja, hogy nagyon gyorsan elszaladnak a napok, és ha igazán emlékezetes programot szeretnének, akkor időben el kell kezdeni a szervezést.


Egyre több vállalkozás látja be, hogy a jó munkaerőt meg kell becsülni, és mivel az ébren töltött időnk nagy részét a munkánkkal, a munkahelyünkön töltjük, nagyon fontos az ottani jó légkör. Ennek fényében sok helyen figyelmet fordítanak arra, hogy legalább egyszer egy évben, mondjuk egy céges karácsony keretében kicsit kötetlenebb körülmények közt is találkozhassanak egymással a munkatársak.

Mivel a Hegyvidéken is sok kisebb-nagyobb vállalkozás működik, szétnéztünk, hogy hol lehet a cég létszámának megfelelő méretű helyszínt találni, és arra is ajánlunk megoldást, ha a dolgozók otthonról végzik a munkát, és nem megoldható egy közös rendezvény szervezése.

Barabás Villa

A Városmajor utcában található népszerű és patinás épületben általában esküvőket szoktak tartani, azonban a hidegebb évszakban, illetve a hétköznapokon más jellegű összejövetelekre is alkalmasak a körülmények. 

A klasszicista villaépület három egymásba nyíló helyisége hangulatos helyszínt biztosít tréningek, workshopok, előadások, könyvbemutatók, állófogadások, ültetett vacsorák számára. villa kapacitása széksorosan 20+40+20 fő. 

Vincellérház borospince jellegű terme ideális workshopok, tréningek, borkóstolók, kamaraszínházi előadások, gyerekprogramok tartására. A kapacitása széksorosan 50 fő.

A Villaépület mögött elhelyezkedő Rendezvényterem kiváló helyszínt biztosít koncerteknek, előadásoknak, konferenciáknak, tréningeknek, vacsoráknak. A hozzá tartozó előtér állófogadás megtartására nyújt lehetőséget. A terem mérete 140, az előtér mérete 120 négyzetméter, a kapacitása széksorosan 130 fő.

MOM Kulturális Központ

A nemcsak a hegyvidéki, hanem a fővárosi kulturális élet meghatározó szereplőjeként működő központ több különböző méretű rendezvénynek is lehetőséget kínál számos helyiségével. A Bauhaus stílusú, 1951-ben épült, kupolás műemlék épület egyedi hangulatú, exkluzív belső terekkel büszkélkedhet.

Fővárosi szinten is egyedi megoldást kínál a multifunkcionális színházterem, amelynek a nézőtere a színpaddal egy szintbe hozható, és az ülések mozgatásával egy közel hatszáz négyzetméteres díszterem alakítható ki, amely alkalmas fogadások, bálok, teremsportesemények, kiállítások befogadására is. Kapacitása a földszinten színházteremként 500, a karzaton 160, bálteremként berendezve 400, körasztalos elrendezés esetén 200 fő.

A Kupolaterem kamaraszínházi előadások, kamarakoncertek, filmvetítések, konferenciák, gálaműsorok, bálok, fogadások, kiállítások megtartására alkalmas helyszín. A kapacitása ültetett előadás esetén 200, iskolapados elrendezésnél 90 fő.

Ezenkívül öt kisebb terem is rendelkezésre áll, körasztalos elrendezés esetén 20 és 50 fő közötti kapacitással.

Lóvasút Rendezvényközpont

A műemlék-helyreállítás, építményrehabilitáció kategóriában Építőipari Nívódíjat nyert Lóvasút Kulturális és Rendezvényközpont korhűen felújított külsővel, ám modern belsőépítészeti megoldásokkal és környezettudatos technikai kialakításokkal szolgál a legkülönbözőbb rendezvények helyszínéül.

Modern, letisztult és világos belső tér jellemzi a rendezvényeknek otthont adó Peron elnevezésű termet, amelyhez mintegy 150 négyzetméteres, erdőre nyíló terasz tartozik, ahol magas színvonalú gasztronómiai szolgáltatást is biztosítanak a legkülönbözőbb rendezvénytípusok alkalmával.

A Peron kapacitása széksoros elrendezés esetén 154, körasztalos elrendezésnél 88, állófogadás esetén 120 fő.

A Lóvasút épületének közvetlen közelében közel 80 gépkocsi számára elegendő parkolóhely áll rendelkezésre. 

Larus Étterem és Rendezvényközpont

Az egyedülálló kilátással és terasszal büszkélkedő étterem a budai Gesztenyés kert mellett található, és tágas belső tere eltolható üvegfalakkal kapcsolódik a hely teraszához és szőlőskertjéhez. Az étteremhez kapcsolódó rendezvényközpont évek óta nagyszabású és színvonalas eseményeknek ad helyet, ami nemcsak a remek adottságainak, hanem a biztosított catering magas színvonalának is köszönhető.

A Larus Rendezvényközpont három részre osztható, vagy a teljes 580 négyzetméter oszlop nélküli teremként egyben is igénybe vehető. Kapacitása az elrendezés és a terem függvényében 50-től akár 500 főig bővíthető.

Larus-színvonal otthonra

Sok munkahelyen álltak át otthonról való munkavégzésre, ezért jó tudni, hogy arra is van megoldás, ha szeretnénk év végén egy kis ünnepi hangulatot biztosítani a munkatársaink számára, de a közös rendezvény megtartására nincs lehetőség. A Larus Étterem által készített Larus box ötféle változatban érhető el, biztonságos, környezettudatos, lebomló kartondoboz csomagolásban, egyedi megállapodás szerinti kiszállítással.

Larus Reggeli Box
 
Larus Food Boxok (hidegételes)
I. Szendvics Box 
II. Finger food Box
 
Larus Food Boxok (3 fogásos melegételes)
Az ételeket konyhakész, melegítést igénylő állapotban szállítják.
I. Box (3 fogás csirkés)
II. Box (3 fogás halas)
III. Box (3 fogás vegán)
 
Karácsonyi Food Boxok (3 fogásos melegételes)
Az ételeket konyhakész, melegítést igénylő állapotban szállítják.
I. Box (3 fogás rozmaringos pecsenye kacsacombbal) 
II. Box (3 fogás konfitált malactarjával)
 
Larus Prémium Box

Ajánló
Ajánló
Fasírttól a rétesig: finomságok káposztából

Fasírttól a rétesig: finomságok káposztából

Ahogy hűvösödik az idő, úgy értékelődik fel a káposzta szerepe a táplálkozásunkban, hiszen ez az...

Levesek a nagyvilágban

Levesek a nagyvilágban

A magyarok magukat levesevő nemzetnek tartják, ezért nézzünk szét egy kicsit a világban, hogy hol...

Sütizzünk mentesen!

Sütizzünk mentesen!

Sokak fejében kapcsolódik össze az egészséges ételek, különösen az édességek fogalma a...