Menü
Aktuális
Hegyvidéki Történetek
Ági vagyok BLOG
Ajánló
Egészség
Gasztro
Zöld környezet
Nagyvilág

 2021-06-03

Indulnak a nyári gyerektáborok, használjuk ki őket!

Indulnak a nyári gyerektáborok, használjuk ki őket!

Talán magunk sem hisszük el, de életünk a korlátozások után kezd visszazökkenni a normális kerékvágásba. Ennek a gyerekeink is nagyon örülhetnek, akik végre társaikkal, különböző táborokban tölthetik a vakáció napjait, heteit. Sokféle programmal várják csemetéinket a Hegyvidéken.


Változatos elfoglaltságok a MOM Sportban

A MOM Sportban június 16. és augusztus 27. között tartanak nyári táborokat. A gyerekek garantáltan jól érzik majd magukat, mert a táborok változatos programot kínálnak számukra. Szintfelmérést követően mindennap délelőtt és délután 1-1 úszásóra, vízi ügyességi játékok, sorverseny, kreatív foglalkozások, ismerkedés más sportágakkal (röplabda, tollas, foci), strandolás, ugrálóvár, arcfestés, lufihajtogató bohóc vár rájuk. 

Választhatnak, hogy az úszótábort, a Fitkidet, a focit, a szinkronúszót, a kreatív élménytábort, a Lego-Exathlon tábort, a vízilabdatábort, az akrobatikus tánctábort vagy a pingpongtábort szeretnék inkább. A tematikus táborok esetén napi 1 óra úszásóra, napi 1 alkalommal a tematikának megfelelő sport (pingpong, foci, tánc, FitKid-torna) és legodrón használat következik.
 
Intenzív úszás

A MOM Sport minden nyáron elindítja a kéthetes turnusokban zajló, intenzív úszástanfolyamát, amelyre 4 éves kortól várják a jelentkezőket. Különböző szinteken, a vízhez szoktatótól a haladó szintig képeznek csoportokat, igény szerint. A tanfolyam végére látványos fejlődést és vízi magabiztosságot tapasztalhatnak a szülők és a gyerekek is. A gyermekek első alkalommal szintfelmérőn vesznek részt, és az úszástudásuknak megfelelő csoportba kerülnek. Az első turnus június 21-én indul.

További információk a momsport.hu/uszoda/nyari-tabor oldalon találhatók.
 
Botanicon táborok: állatok nyomában 
 
A Botanicon táborok természetvédelmi területek mellett találhatók, ahol kisebbek és nagyobbak részére játszótér is van.

A kertésztáborban a tankertről és az erdő állatairól tanulhatnak a 4–10 évesek, madármegfigyelést tartanak a Madárbarát kertben, a rovarcsalogató eszközökről, csapdázásról és nyomkeresésről tanulnak, bejárják az Állatbarát tanösvényt, minirovarhotelt készítenek, megismerkednek a házi kedvencek gondozásával, gyermekvasutas kiránduláson vesznek részt.

Az ökotáborban megtanulják az iránytű és a térkép használatát, tájékozódási és természetvédelmi alapismeretekre tesznek szert, kirándulnak turistajelzések megismerésével, meteorológia megfigyeléseket tesznek, tanulnak az erdőben lakó vadon élő állatokról és a nyomkeresésről. A turnusok július 5-től indulnak és augusztus 27-ig tartanak, ötnaposak. 

További információk a www.botanicon.hu honlapon találhatók.
 
Úszás és kézilabda a Hegyvidéken

A Hegyvidéki Úszóiskola június 14. és augusztus 27. között egyhetes táborokat és intenzív délutáni tanfolyamokat tart. 

Az idén úszó- és kézilabdatábort szerveznek a gyermekeknek, amelyek programja a következő:

Úszó- és SportMix tábor: a napi két úszás mellett marad idő játékra is (játszótér, labdajátékok), illetve csapatversenyek és játékos vetélkedők is lesznek.

Kézilabdatábor: a harmadik és negyedik táborhéten (június 28-tól július 2-ig és július 5-től 9-ig) lesz. A reggeli úszás mellett délután másfél órás kézilabdaedzésen vehetnek részt a gyermekek, amelyen megismerkednek a kézilabda szabályaival és technikáival.

Intenzív délutáni tanfolyamok: június 14. és augusztus 26. között a tavalyi évhez hasonlóan az idén is egyhetes, 4 alkalmas tanfolyamokat tartanak hétfőtől csütörtökig 16.15, 17.00 és 17.45 órától (45 perces foglalkozások).

További információk a www.hegyvidekiuszoiskola.hu oldalon találhatók.

Ajánló
Ajánló
A tökéletesen sima bőr titka

A tökéletesen sima bőr titka

A lézeres kezelések jó szolgálatot tesznek a szépségápolás területén. Így például a világ első...

Ragyogjunk télen is! Bőrápolás a fagyos napokon

Ragyogjunk télen is! Bőrápolás a fagyos napokon

A téli időszakban a kipirosodó, száraz és viszkető bőr sokaknak gondot okoz, de a kellemetlen...

Szilveszter éjjel

Szilveszter éjjel

Az év utolsó napján, szilveszter éjjelén nem egyszerű hazajutni, ezért szétnéztünk, hogy itt a...