Menü
Aktuális
Hegyvidéki Történetek
Ági vagyok BLOG
Ajánló
Egészség
Gasztro
Zöld környezet
Nagyvilág

Vannak ételek, amelyek hozzátartoztak a gyermekkorunkhoz, mára azonban szinte teljesen...

Érdemes kihasználnunk a kellemes őszi időt, amikor még szívesen étkezünk a szabadlevegőn.

Szerencsére szeptemberben hiába van a naptár szerint már ősz, az időjárás sokszor kedvez...

Egyszerű, de nagyszerű – bár a sokféle kínálat miatt az alma talán leszorult a...

A sok száz évvel ezelőtt feltalált wok, vagyis a kínaiak fémedénye ma is az ázsiai konyha...

Mi a jó a nyárban? Például, hogy kinn, a szabadban ehetünk-ihatunk. Akár otthonunkban, ahol...

Gasztronómia
Illatos és egészséges nyári bogyó - terítéken a málna

Illatos és egészséges nyári bogyó - terítéken a málna

A málna a nyár pompás gyümölcse, amely nemcsak ízletes és szemet gyönyörködtető, hanem...

Egy adag hideg nyalat – fagyizzunk!

Egy adag hideg nyalat – fagyizzunk!

Ahogy megérkezik a nyár, vele együtt pedig a napsütés és a meleg idő, törvényszerű,...

Színes egészség – Zöld, avagy terítéken a zöldborsó

Színes egészség – Zöld, avagy terítéken a zöldborsó

A friss, zsenge zöldborsónál nincs finomabb kerti csemege. A gyermekek is szívesen eszik,...

Termelői élelmiszerek és otthoni pékség – a Covid19 miatti korlátozások hasznos mellékhatásai

Termelői élelmiszerek és otthoni pékség – a Covid19 miatti korlátozások hasznos mellékhatásai

A járvánnyal járó helyzet, például a kijárási korlátozás alaposan felforgatta eddigi...

Színes egészség – bordó, avagy terítéken a cseresznye

Színes egészség – bordó, avagy terítéken a cseresznye

Bátran mondhatjuk, a cseresznye olyan gyümölcs, amelynek már a puszta látványától is...

Boldogságfelhő - avagy így készül a csokimousse

Boldogságfelhő - avagy így készül a csokimousse

Szeretnénk kicsit önfeledtek lenni ezekben a mindenki számára hosszú, otthon töltött...

2 / 19